07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yandaş Tetikçiden Tarihi İtiraf
Yandaş Tetikçiden Tarihi İtiraf

Yandaş Tetikçiden Tarihi İtiraf

Yandaş tetikçi Cem Küçük,  Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın ABD’de tutuklanmasının Türkiye’ye yönelik bir operasyon olduğunu söyledi. Küçük, aynı suçtan tutuklanan 17- 25 aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının kilit ismi  Reza Zarrab için ise “Türk devletinin bir projesidir, bizim adamımızdır” ifadelerini kullandı.

“Trump da AKP’nin istediği gibi çıkmadı”

Trump’ın da AKP’nin beklediği gibi çıkmadığını söyleyen Küçük, Zarrab’ın tutuklanmasının Erdoğan’ı yargı karşısına çıkarma operasyonunun bir parçası olduğunu ve Halkbank’ın Eski Genel Müdürü Süleyman Arslan’ın evinden çıkan paraların da FETÖ’cü polisler tarafından konulduğunu söyledi.

“Zarrab Türk devletinin bir projesidir, bizim adamımızdır”

Zarrab’ın AKP Hükümetinin adamı olduğunu anlatan Küçük, Erdoğan’ın verdiği göreve İran’a uygulanan ambargoyu delecek bir organizasyon kurarak Halkbank’a ve Türkiye’ye milyonlarca dolar kazandırdığını söyledi. Küçük, “Zarrab Türk devletinin bir projesidir, bizim adamımızdır” ifadelerini kullandı.

“4 bakan da tutuklanabilir”

Küçük, haklarında yolsuzluk iddiasıyla 17-25 Aralık döneminde gündeme gelen 4 eski bakanı da “ABD’ye sakın gitmeyin, sizi de tutuklarlar” diye uyardı.

İşte o anlar;