07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Gökte Allah, yerde Hitler. Allahüekber!”: Hançer
“Gökte Allah, yerde Hitler. Allahüekber!”: Hançer

“Gökte Allah, yerde Hitler. Allahüekber!”: Hançer

Gazeteci – yazar Mustafa Hoş şimdiye kadar üzerinde hiç konuşulmamış ama günümüz Türkiye’sini bile şekillendiren “Müslüman Naziler” konusunu romanlaştırdı. Hoş, Hançer romanı için “Kitapta anlatılanların hepsi gerçek, hepsi kurgu.Tıpkı günümüz Neo-Türkiye’si gibi” ifadelerini kullanıyor… Hançer Destek Yayınlarından çıktı ve raflardaki yerini aldı.

“Gökte Allah, yerde Hitler. Allahüekber!”: Hançer

Gazeteci -yazar Mustafa Hoş şimdiye kadar üzerinde hiç konuşulmamış ama günümüz Türkiye’sini bile şekillendiren “Müslüman Naziler” konusunu romanlaştırdı. Hoş, Hançer romanı için “Kitapta anlatılanların hepsi gerçek, hepsi kurgu.Tıpkı günümüz Neo-Türkiye’si gibi” ifadelerini kullanıyor… Hançer Destek Yayınlarından çıktı ve raflardaki yerini aldı.

Hançer, hep karanlıkta bırakılmış “Müslüman Naziler” konusunda kaynak kitap niteliğinde, gerçeklerle yoğrulmuş, kurgusal bir roman… Hançer’le, Türkiye’nin gizli dehlizlerinde saklanan müslüman naziler, ilk kez gün ışığına çıkıyor.

Gazeteci Zafer kayıp bir genç kızı araştırırken, ülke yönetimini ele geçiren karanlık bir suç örgütüyle karşı karşıya geliyor. Ulaştığı dehşet verici gerçekler okuyuculara çok tanıdık gelecek.

“Hitler yenilince Amerikan islamcılığının fedaisi oldular”

“Bir ellerinde gamalı haç, diğer ellerinde Kuran taşıyorlardı. Onlara ‘müslüman nazi’ deniyordu. Hitler’in hançeri olmaya ant içmişlerdi. Hitler yenilince Amerikan İslamcılığının fedaisi oldular.”

“Allah’a şükür. İyiyiz. Allah ve Adolf efendi bizi korursa, bir yıl değil on yıl savaşa dayanırız. Allah, Adolf efendi’ye ve Alman ordusuna kuvvet versin ki, muzaffer olalım. Biz Führer’in hançeriyiz. No mister, no mösyö. Artık yeter. Gökte Allah, yerde Hitler. Allahüekber!”