07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Dünyanın En iyi Müslüman Takımı Beşiktaş”
“Dünyanın En iyi Müslüman Takımı Beşiktaş”

“Dünyanın En iyi Müslüman Takımı Beşiktaş”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Tivibuspor’a konuştu. “Dünyanın en iyi müslüman takımı Başiktaş” diyen Orman’ın açıklamaları çok konuşulacak;

“Dünyanın En iyi Müslüman Takımı Beşiktaş”

Fikret Orman’ın açıklamalardan satır başları şu şekilde:

– Yarın Beşiktaş’ın çok önemli bir maçı var; Leipzig ile. Bu nedenle Fenerbahçe maçını bugün konuşmayacağım. Çarşamba günü sponsorumuz Temsa ile bir basın toplantımız var. O toplantıdan sonra Fenerbahçe maçını konuşuruz.

– Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartı Quaresma’ya yakıştıramadım. Caner ile maçtan sonra konuştum. Onlar benim himayem altında, ailemin bir parçası. Onlara yapılanlar ayıp!

– Futbol takımının bir lideri var. O da Şenol Güneş. Dolayısıyla ben o tarafa müdahale etmem. Onları motive etmeye çalışmam.

– Beşiktaş, 2 sene üst üste şampiyon olunca, 3. sene şampiyon olmaması gereken kulüp olarak görünmeye başlandı.Bizi aşağı çekmeye çalışacaklardır, güç birliği yapılabilir ama biz yolumuzda gideceğiz. İşimizi iyi yapacağız.

– Bunu üzülerek söylüyorum. Kamuoyu önünde bizi kibirli göstermeye çalışıyorlar ama biz mütevazı bir kulübüz

– Şu an dünyada en çok konuşulan Türk takımı Beşiktaş. En iyi Müslüman takımı yine Beşiktaş olarak görüyorum. Bu bir avantaj

– Cenk, çocukluğundan beri Beşiktaşlıdır. Bizim evladımız. Çok önemli vasıfları var: 2 ayağı var, kafası var. Vücudunu da kullanıyor

-Burak Yılmaz çocukluğundan beri Beşiktaşlı bir çocuk. Bunu da inkar etmiyor. Burak Yılmaz ismi gündeme geldiğinde inanılmaz bir tepki oldu. Çocuk bir Galatasaray-Beşiktaş maçında düştü, penaltı verildi. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Olmaması lazımdı ama Beşiktaşlılığını sürekli ortaya koyan biri için mevzu değildi.

– Yabancı sınırı varken, 2 sene önce Türkiye çok iyi yerdeydi de, futbolu çok muhteşemdi de geri mi düştü? Hayır. Niçin oyuncu yetiştiremiyoruz? Niçin antrenör yetiştiremiyoruz? Bunları konuşmadan yabancı sayılarıyla oynamak sorunu çözmez.