07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » O Valiye Beşiktaş Forması
O Valiye Beşiktaş Forması

O Valiye Beşiktaş Forması

Konya’da düzenlenen 2015 Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri Gecesi’nde ‘yılın en hoşgörülü ve başarılı kulüp başkanı’ ödülünü alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün  Karaman’a giderek Vali Murat Koca’yı makamında ziyaret etti.Orman, Ensar ve KAİMDER’ evlerindeki çocuklara yönelik cinsel istismar skandalında Ensar ve KAİMDER’i kollayan valiye bir de ismine hazırlanmış Beşiktaş forması hediye etti. Fikret Orman’ın bu ziyareti sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

7756thgg

Orman’ın ziyaretinin zamanlaması tepkilere neden oldu. Türkiye’nin kanını donduran Ensar Vakfı ve KAİMDER ev ve yurtlarındaki çocuklara yönelik cinsel istismar skandalın ailişkin davası da Beşiktaş Başkanı’nın kente geldiği gün görülmeye başlandı.

Ensar ve KAİMDER’i kollayan Valiye İsmine hazırlanmış Beşiktaş forması

Başkan Fikret Orman,  “Bu olaydan haberim yok, o vakfın öğretmenini tanımıyorum, Karaman’da Ensar ve KAİMDER’in evleri yok diyen ama tecavüzcü öğretmeni ve mağdur öğrencileri makamında ağırlayan  Karaman Valisi’ni ziyaret edince sosyal medyadaki eleştiri oklarının hedefi oldu. Üstelik Fikret Orman o vali’ye ismine hazırlanmış Beşiktaş forması da hediye etti.

Fikret Orman’ın Ensarcı valiyle resimleri Kulübün resmi sitesinden paylaşıldı

Ziyaret hakkında Beşiktaş Kulübü resmi sitesinde şu bilgiler yer aldı:
Başkanımız Fikret Orman, Karaman Valisi Murat Koca’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette; As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ile Başkanımız Fikret Orman’ın annesi Nuran Orman da yer aldı.
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Karaman Valisi Murat Koca ile sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan Başkanımız Fikret Orman, ziyaretin sonunda Koca’ya isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması ile sponsorumuz Faruk Güllüoğlu’nun özel olarak hazırladığı tatlıdan takdim etti.