07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Saray’ın Savcılarından Skandal Paylaşımlar
Saray’ın Savcılarından Skandal Paylaşımlar

Saray’ın Savcılarından Skandal Paylaşımlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ sürerken İstanbul’da görevli savcıların sosyal medya hesaplarından skandal paylaşımlar yapıldı.

Saray’ın Savcılarından Skandal Paylaşımlar

Bu paylaşımlara imza atan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Nihat Demir Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak, “Daha fazla Hiç bir tehdit bizi birbirimize kenetlenmekten yıldıramaz. 15 Temmuz da olduğu gibi 16 Nisan’da seninleyiz. Allah yar ve yardımcın olsun” ifadelerini yazdı.

Nihat Demir, bununla birlikte Adalet Yürüyüşü’ne ilişkin A Haber’in yaptığı “A Haber provokatör kadını buldu” başlıklı, Adalet Yürüyüşü’nde insanları sokağa çağıran bir kadının videosunu da Twitter hesabından paylaştı..

Bir diğer skandal ifadeleri paylaşan da Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik olduğu ortaya çıktı. Çevik’in sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nu eleştiren videolar paylaştığı görüldü. “Erdoğan’ın Fedaileri” isimli Facebook sayfasından videolar paylaşan Cumhuriyet Başsavcısı Çevik, İslamcı Mehmet Okuyan’ın da videolarını paylaşıyor.