07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Hande Fırat İstifa Etti mi?
Hande Fırat İstifa Etti mi?

Hande Fırat İstifa Etti mi?

Hürriyet’in geçtiğimiz cumartesi günü (25 Şubat 2017) “Karargâh rahatsız” başlığıyla yayınladığı haber kamuoyunda yankı yaratmış,habere, çok sayıda köşe yazarı ve siyasetçi tepki göstermişti. Tayyip Erdoğan’ın tartışma yaratan başlık için “Çok çok çirkin, terbiyesizlik, seviyesizlik, bedelini ödeyecekler” ifadesini kullanmış, Hürriyet’in Genel Yayaın Yönetmeni Sedat Ergin görevinden alınarak yerine Fikret Bila atanmıştı.

Hande Fırat İstifa etti iddiası

Medyaradar’ın haberine göre Hürriyet gazetesinde sular hala durulmadı. Olayın asıl muhatabı yani haberi hazırlayan Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat gazetenim tepe yönetimiyle konuştu ve istifasını sundu. Ancak bu istifanın kabulü gazetenin başına ne getirecek ya da kamuoyunda nasıl yankı bulacak kimse kestirilemediği için istifa kabul edilmedi ama red de edilmedi.Fırat’ın istifası masada bekliyor.

Hande Fırat:Bu haberle ilgili istifam söz konusu değil.

Hande Fırat, internethaber sitesine konuştu. İstifa iddiasını yalanladı;

“Bu haberle ilgili istifam söz konusu değil. İstifam da istenmedi. 20 yıldır bu işi yapıyorum ve şu anda da işimin başındayım. Bu işi severek yapıyorum. Ben muhabirim. Muhabirlik yapmayı da seviyorum ve yapmaya da devam edeceğim”