07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Mastürbasyonu da Paralel Yapmış
Mastürbasyonu da Paralel Yapmış

Mastürbasyonu da Paralel Yapmış

Metro Turizm’in Muğla’dan İstanbul’a giden otobüsünde, otobüsün muavininin, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırısına ilişkim  Metro Turizm’in sahibi firari hükümli Galip Öztürk, olayla ilgili açıklama yaptı. Otobüsteki mastürbasyonu ‘paralele’ bağladı.

Muğla’dan İstanbul’a giden üniversite öğrencisi genç kız, yolcu otobüsünün muavinin yanında mastürbasyon yaptığını öne sürdü.Genç kızın yüzündeki, kıyafetindeki ve koltuğun üstündeki sperm olduğu iddia edilen sıvıdan örnekler alınırken, şikayet üzerine gözaltına alınan muavin 27 yaşındaki G.G.’den de örnek alındı. Sıvılar karşılaştırılmak üzere Adli Tıp’a gönderilildi.

“Şeytana uydum yaptım”
Şirket yetkililerinin “Bak eğer olay doğru ise zaten Adli Tıp’ta ortaya çıkar. Doğrusu ise söyle değilse de söyle” sözünden sonra G.G. “Şeytana uydum yaptım abi” dedi. Bu ifadeden sonra,  G.G., başka otobüs şoförleri tarafından dövülmek istendi. Ancak, İstanbul’da yaşadığı öğrenilen G.’nin olay yerinden uzaklaşması sağlandı. Muavin, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

METRO TURİZM OLAYI DOĞRULADI

Yaşanan olayla ilgili olarak Metro Turizm’den bir açıklama geldi. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ciğdem Öztürk, olayı doğrulayarak, “Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil” açıklamasını yaptı.

Yandaş Turizm’İn Firari sahibi olayı paralele bağladı

Metro Turizm’in sahibi ve ci,nayete azmettirmekten hükümlü yandaş işadamı Galip Öztürk, otobüsteki cinsel saldırıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Olayı paralel’e bağlayan Öztürk “Paralelci pislikler vatan haini olduğunuzu biliyoruz hizmetin selameti için mi metro ile uğraşıyorsunuz vallahi sizden herşey beklenir” dedi.

47

1996’da Beyoğlu’nda Kuvvet Köseoğlu’nun öldürülmesine azmettirdiği iddia edilen Öztürk, iki yıl önce müebbet hapis cezasına çarptırılmış, cezası yargıtay tarafından onanmıştı. 6 yıl hapis cezası yatması beklenen firari Galip öztürk, Türkiye’nin Gürcistan Başkonsolosu Yasin Temizkan tarafından 6 Nisan’da öğle yemeğinde ağırlandı. Söz konusu davetle, Türkiye’de aranan bir firari bir mahkumun onuruna yemek verilmişti.

batum_baskonsoloslugu_nda_galip_ozturk_e_yemek_h594266_c09f0