07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yandaş Turizm Şirketinde Rezalet
Yandaş Turizm Şirketinde Rezalet

Yandaş Turizm Şirketinde Rezalet

Muğla’dan İstanbul’a giden Metro Turizm otobüsünde bir muavin, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Yaşanan skandalın polise aksetmesi üzerine muavin kaçtı. Metro Turizm iğrenç saldırıyı doğruladı.

Metro Turizm’in dün akşam saat 19.15’te Muğla’dan kalkarak İstanbul’a giden 483465 sefer sayılı otobüsünde skandal bir olay yaşandı. Otobüsün muavini,  Yalova feribotundayken mastürbasyon yaptı ve daha sonra uyuyan bir kadın üniversite öğrencisi yolcunun üstüne boşaldı. Kadının uyanarak çığlık atması üzerine muavin önce “su döküldü” dedi, daha sonra ise kaçtı.

Kadın yolcunun şikayeti üzerine olay yerine gelen polis, otobüste inceleme yaptı. Skandal, mağdur kadının arkadaşının Ekşi Sözlük’te yaşananları anlatmasıyla ve görüntülerini paylaşmasıyla sosyal medyada yayıldı.

Metro Turizm olayı doğruladı

Odatv’nin haberine göre Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, olayı doğrularken, her türlü inceleme tamamlandıktan sonra muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi.

İşte Metro Turizm yöneticisi Çiğdem Öztürk’ün açıklaması;

“Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz.”

Sapık muavin Serbest bırakıldı

Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe’nin şirket kaynaklarına dayandırdığı habere göre, bir ay önce otobüste muavin olarak çalışmaya başlayan G.’nin Eskihisar Jandarma Karakolu’ndaki ifadesinden sonra serbest bırakıldı.