07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “İkinci Bir Ekmelettin’e İzin Vermeyiz”
“İkinci Bir Ekmelettin’e İzin Vermeyiz”

“İkinci Bir Ekmelettin’e İzin Vermeyiz”

CHP’li Muharrem İnce, Deniz Baykal’ın “Gül önerisine sert tepki gösterdi..”Kılıçdaroğlu olağanüstü kurultayı kendisi toplarsa daha şık olur” diyen İnce, 2014’teki cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu konusunu da hatırlattı: ikinci bir Ekmeleddin vakası yaşamak istemiyorum.

 

İşte T24’ten Hülya Karabağlı’nın haberine göre, Muharrem İnce’nin o açıklamasından başlıklar;

 

“Kılıçdaroğlu kurultayı kendisi toplarsa daha şık olur”

“Sayın Genel Başkanımız bu delegelerle genel başkan seçilmiştir. Partinin evladıdır bunlar. Yeni seçilecek olanlar da mevcutlarda bu partinin evladıdır. Hiç zaman kaybetmeden olağanüstü kurultayımızı toplarız. Kim genel başkan olursa, hiç partiyi tartıştırmadan onun etrafını sararız. Yeni genel başkanımızla birlikte önce 26’yı kucaklarız sonra da 49’u kucaklayıp 49’u 51 yapmak için var gücümüzle çalışırız. İmza toplayıp olağanüstü kurulltay istemektense böyle olursa partide tartılma olur ayrışma olur. Genel Başkan’ın yetkisi dahilindedir olağanüstü kurultayı toplamak. Kendisi toplarsa daha şık olur.”

Baykal’ın Gül Önerisine cevap: ikinci bir Ekmeleddin vakası yaşamak istemiyorum

” Ben ikinci bir Ekmeleddin vakası yaşamak istemiyorum. Konuşacaklarım var ama şimdilik bu kadar yeter. İkinci bir Ekmeleddin vakasını kanımın son damlasına kadar mücadale edeceğim.”