07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Benim Böyle Bir Sözüm Yok. Kusura Bakmayın”
“Benim Böyle Bir Sözüm Yok. Kusura Bakmayın”

“Benim Böyle Bir Sözüm Yok. Kusura Bakmayın”

Tayyip Erdoğan Bağcılar’da esnafla buluşmasında, servisçilere “Dürüst olacağız, ben size plaka tahdidi sözü vermedim” dedi. Erdoğan daha önceki sözlerinin ortada olduğunu belirterek “Böyle bir sözüm yok” ifadelerini kullandı. Peki Erdoğan doğru mu söylüyor?

İşte Erdoğan’ın servisçilere  “söz vermedim” dediği  dünkü konuşması;

“Böyle bir sözüm yok”

“Bakın burada başkanlar yanımda onlarla da konuştum. Eğer ben size plaka tahdidi sözü verdiysem, o günün konuşmaları, her şey ortada gelin ben bunun arkasında dururum. Böyle bir sözüm yok. Eğer plaka tahdidi dediyseniz, eğer böyle bir adım atılırsa burada en büyük bedeli kim öder? Çocuklarımız, firmalar öder. Ve hak etmediğiniz bir şeyi kusura bakmayın hak olarak size veremeyiz. Kusura bakmayın.”

Tayyip Erdoğan, Bağcılar’da düzenlenen Türkiye Esnaf Buluşması’na katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Erdoğan, “Dik dur eğilme taksiciler seninle” ve “Dik dur eğilme servisçiler seninle” sloganlarının ardından servisçi esnafının taleplerini içeren bir mektup aldığını ve mektubu okuyarak Büyükşehir Belediye Başkanına verdiğini söyledi. Erdoğan, “Kendileri de arkadaşlarımızla görüşmelerini yapmak suretiyle bunu bir yere inşallah bağlayacaklar” ifadesini kullandı.

25 Mayıs 2015 Tarihli konuşması:Hayırlı olsun

“Verin plakayı, bırakalım sigarayı” pankartına karşı “Sizden bu sözü aldıktan sonra ben şimdi Büyükşehir Belediye Başkanıma diyorum ki bununla ilgili adımı da siz atacaksınız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullanmıştı.

İşte Erdoğan’In 2015 Mayısında seçim öncesi yaptığı konuşma