07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » AKP’de ByLock’çu Ahmet Şan İsyanı
AKP’de ByLock’çu Ahmet Şan İsyanı

AKP’de ByLock’çu Ahmet Şan İsyanı

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ByLock kullanıcısı olmasına rağmen serbest bırakılınca AKP’li Metin Külük de isyan etti: FETÖ’cü üç beş ismi verip o programı ne zaman ve nerede yüklediğini söylemek serbest kalmaya yeterliyse o zaman herkese bu hak tanınsın.

AKP’de ByLock’çu Ahmet Şan İsyanı

ByLock kullanıcısı olduğu halde emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın durumuna AKP milletvekili Metin Külünk isyan etti. Habertürk yazarı Sevilay Yılman’a konuşan Külünk “FETÖ’cü üç beş ismi verip o programı ne zaman ve nerede yüklediğini söylemek serbest kalmaya yeterliyse o zaman herkese bu hak tanınsın” dedi.

Yılman, Külünk ile konuşmasını köşesinden şöyle aktardı:

“Bu serbest kalmaya yeterliyse o zaman herkese bu hak tanınsın”

“Konuyla ilgili yazının ertesi günü aradı Külünk… Ve sordum kendisine büyük bir merakla: ‘Kamuoyuna yapılmadı ama belki siz vekil olduğunuz için yapılmıştır. Var mı sorunuza bir cevap?’ O ana kadar yoktu herhangi bir cevap ve Külünk de isyana devam ediyordu. Bu serbestliğin benim o günkü yazımdaki gerekçe olduğunu o da biliyormuş, ama tabii haklı olarak ona da itiraz ediyor. ‘FETÖ’cü üç beş ismi verip o programı ne zaman ve nerede yüklediğini söylemek serbest kalmaya yeterliyse o zaman herkese bu hak tanınsın’ diye de ekliyor.