07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Türkiye İle Alay Ettiler
Türkiye İle Alay Ettiler

Türkiye İle Alay Ettiler

Bugün bütün dikkatler Ankara’daki Tayyip Erdoğan-Davutoğlu görüşmesindeydi. O görüşme gerçekleşti. 1 saat 40 dakika süren görüşme sonrası Cumhurbaşkanlığı kaynakları “olağan görüşme sona erdi” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun  dün parti grubundaki konuşmasında “Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim. Ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam.” sözlerine bugün Tayyip Erdoğan muhtarları ağırladığı toplantıda cevap verdi.

“Önemli olan bugün bulunduğumuz yere nasıl geldiğimizi unutmamız”

Tayyip Erdoğan’ın muhtarlar toplantısında yaptığı “Önemli olan bugün bulunduğumuz yere nasıl geldiğimizi unutmamız” sözleri ” Davutoğlu’na mesaj mı” sorusunu gündeme getirdi. İki gündür süren açıklamalar resmi açıklamalar görüşmenin olağan olduğunu bildirse de siyasette tüm gözler bu akşam yapılan görüşmedeydi.

Kritik Görüşme 1 saat 40 dakika sürdü

18’00 de yapılacağı açıklanan görüşme için Başbakan Davutoğlu 18:30’da konutundan çıktı. Erdoğan ile görüşmesi ise 18:42’de başladı. Görüşmeden önce bir kare fotoğraf basınla paylaşıldı.

Türkiye ile resmen dalga geçtiler

1 saat 40 dakika süren görüşme sonrası tek açıklama gayr-ı resmi de olsa cumhurbaşkanlığından  geldi. Cumhurbaşkanlığı kaynakları “olağan kabul sona erdi” açıklamasını yaptı. Gün içerisinde kriz nedeniyle dolar 2,89 TL’yi gördü. Borsa çakıldı.

AKP MYK Yarın Toplanıyor

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) yarın toplanacak. Bu toplantı sonrası Ahmet Davutoğlu’nun açıklama yapılacağı ifade edildi.