07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Gülen: Galatasaray’ı Himmetle Ayağa Kaldıralım

Gülen: Galatasaray’ı Himmetle Ayağa Kaldıralım

15 Temmuz darbe girişimi sonrası “FETÖ” operasyonları kapsamında 200 milyon liralık mal varlığına el konulan ve babası da tutuklanan eski AKP milletvekili ve Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Şükür ile  Fethullah Gülen’in  yeni görüntüleri ortaya çıktı. 

Oda tv’e yayınlanan görüntüler Hakan Şükür’ün İtalya’ya transfer görüşmelerinin sürdüğü dönemden…

“Beşiktaş’tan bazı arkadaşların da selamı var”

Yıllar önce çekilen Fethullah Gülen ve Hakan Şükür görüşmesinde; Gülen transferlerle ilgili bilgi veriyor. Hakan Şükür ise kendisiyle birlikte olan arkadaşlarının ve Beşiktaş’taki bazı arkadaşlarının selamlarını Fethullah Gülen’e iletiyor. Gülen konuşmasında eski Milli halterci Naim Süleymanoğlu’nu ise sevmediğini söylüyor.

“Dua ile himmet ile Galatasaray’ı ayağa kaldırmak lazım.”

Görüşme sırasında görüntülere yansımayan bir Cemaat üyesi Hakan Şükür’ün İtalya’ya transferine ilişkin kararını Gülen’in tercihine göre vereceğini ifade ediyor. Gülen de bunun üzerine “arz ettim ben o düşüncemi” diyor ve şöyle devam ediyor; “Dua ile himmet ile Galatasaray’ı ayağa kaldırmak lazım.”

“Roma’da da arkadaşlarımız var”

Hakan Şükür’ün İtalya’ya gidişiyle ilgili, “Roma’da da arkadaşlarımız var, evimiz var bizim. Bizim dershaneler gibi evimiz var. Napoli’de de var. Napoli’de okul açmayı da düşünüyoruz.” diyen Gülen, şöyle devam ediyor; “Oraya gidecekleri alın, ben Necdet Hocaya telefon ederim şimdi zaten oradadır o. Belki bugün belki yarın buraya da gelir. Burada arkadaşlarla konuştururuz inşallah.”

İşte o görüntüler;