07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » ‘Yeni stat ile yeni bir devir açılıyor’

‘Yeni stat ile yeni bir devir açılıyor’

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, yeni statyum ile bir devrin kapanıp başka bir devrin ise başlayacağını söyledi.

Yalova’da Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği etkirnliğe katılan Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman, Vali Selim Cebiroğlu ile Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, kalan karşılaşmaların tümünü alarak şampiyon olmak istediklerini söyledi. Orman, “Bu futbol, centilmenlik müsabakası, hangisi hak ediyorsa ki; biz hak ettiğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe de kendisi hak ettiğini düşünüyordur. Normal böyle şeyler. Sonucu futbolcuların belirleyeceği, sahada oynanan bir spor olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Orman, Beşiktaş’ın Alman yıldızı Mario Gomez’in, takımda kalıp kalmayacağı şeklindeki soruya ise, “Mario Gomez zaten Beşiktaş’ta top oynuyor. Bu konuda hiçbir sıkıntı yok” yanıtını verdi.

Fikret Orman, Pazartesi günü açılışı yapılacak yeni stadyum için Bursaspor ile yapacakları ilk karşılaşma nedeniyle İDO’nun Bursa ve Yalova’dan gidiş-dönüş olmak üzere ek sefer koyduğunu açıkladı. Vodafone Arena’nın hizmete girmesiyle Beşiktaş’ta bir devrin kapanıp bir başka devrin ise başlayacağını söyleyen Orman, ” Beşiktaş, dünyanın en lüks, en teknolojik, en güzel stadına kavuşuyor. Onun için de çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

FİKRET ORMAN, BEŞİKTAŞLILAR GECESİNDE KONUŞTU

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yalova Beşiktaşlılar Derneği tarafından Beşiktaş’ın kuruluşunun 113. kuruluş yıldönümü nedeniyle Sporium Tesisleri’nde düzenlenen geceye katıldı. Fikret Orman, burada yaptığı konuşmasında, “Sizlerin vermiş olduğu maddi, manevi destek ile, bir camia bütünlüğüyle de, Allah nasip etti, son 10 günde stadımıza kavuşacağız. Beşiktaş açısından bir devir kapanıyor, bir devir açılıyor artık. Beşiktaş, Türkiye’nin imkânları en geniş olan bir kulüp. Geliri en büyük olan bir kulüp. Taraftarıyla şahlanmış bir kulüp. İnşallah bu sene Vodafone Arena’da kupasına kaldıracak olan bir kulüp. İnşallah Allah bize o günleri görmeyi nasip etsin” dedi.

‘ŞEREFİMİZLE OYNAYIP HAKKIMIZLA KAZANACAĞIMIZ ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ’

Beşiktaş’ın şampiyonluk kazanacağına inandığını söyleyen Orman, “Hep söylüyoruz, slogan haline getirdik. 2 büyük başkanımızdan, Şeref Bey’den ve Baba Hakkı’dan ‘Şerefinle oyna, hakkınla kazan.’ Ve bunu temsil eden camianın mensupları olarak şerefimizle oynayıp, hakkımızla kazanacağımız bir şampiyonluk kupası istiyoruz. O günlerden bu günlere geldik. İnşallah da hep beraber şampiyonluğu kazanacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Fikret Orman, Yalova’da bir de tesis kurmayı planladıklarını söyledi. Orman, “Yalova’ya bir yatırım yapmak istiyoruz. Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl’ü tebrik ediyorum. İnşallah burada Beşiktaşımızı temsil edecek güzel bir tesis yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Serkan Deringöl, Fikret Orman’a Beşiktaş ambleminin bulunduğu tablo hediye etti. Başkan Orman, tabloyu yeni açılacak olan Vodafone Arena’ya asma sözü verdi.

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)-