02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Yaza erken merhaba demek sizin elinizde!

Yaza erken merhaba demek sizin elinizde!

Güneşin etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı şu günlerde marina manzaralı sonsuzluk havuzunda veya giriş katta hizmet veren bahçe havuzunda İstanbul’un tüm yorgunluğunu geride bırakıp, minik bir tatilin keyfini sevdiklerinizle çıkarabilirsiniz.

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE GÜNEŞLENME KEYFİ

Anadolu Yakası’nın en gözde oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de havuz sezonu açıldı. Güneşin etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı şu günlerde marina manzaralı sonsuzluk havuzunda veya giriş katta hizmet veren bahçe havuzunda İstanbul’un tüm yorgunluğunu geride bırakıp, minik bir tatilin keyfini sevdiklerinizle çıkarabilirsiniz.

Uçsuz bucaksız deniz manzarası eşliğinde lüks ve konforun buluştuğu kentin en prestijli otellerinin başında gelen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerini İstanbul’un merkezinde şehrin karmaşasından uzaklaştırıyor ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Otelin teras katında hizmet veren Shape Club Sonsuzluk Havuzu (infinity pool) ve yeşilliklerle çevrili bahçe havuzu ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yaza erken merhaba demek sizin elinizde!
Sonsuzluk havuzunda kendinizi eşsiz Kalamış koyu üzerinde yüzüyormuş gibi hissederken havuz başında hizmet veren Jigger Bar’da ise özenle hazırlanan birbirinden renkli kokteyli yudumlayabilir ve Mehmet Yalçınkaya’nın hazırladığı enfes lezzetlerinin tadına bakabilirsiniz. Giriş katında yer alan yeşillikler içindeki bahçe havuzunda ise gün boyu keyifli vakit geçirebilir, çocuklarınızla güneşin ve havuzun keyfini sürebilirsiniz.