02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi BEYAZ ALARM!

Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi BEYAZ ALARM!

SPOR Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında bu akşam oynanacak olan Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesinde Trabzon'da yoğun kar yağışı aralıksız sürüyor.

Trabzon’da dün gece saat 21.00 sıralarında başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini giderek artırdı. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde 50, Trabzonspor-Beşiktaş maçının oynanacağı Avni Aker Stadyumu’nda da 20 santimetreye ulaştı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler stadyumun önünde kar temizleme çalışması yaptı.

Stadyum içinde ise kar yağışının devam etmesi nedeniyle öğle saatlerine kadar temizleme çalışması başlatılamadı. Federasyon temsilcilerinin saat 13.30’da stadyumda incelemelerde bulunacağı, yapılacak toplantı sonrasında da maçla ilgili bir karar verileceği belirtildi.

Bu arada, saat 14.00 sıralarında stadyumda kar temizleme çalışmasına başlanacağı öğrenildi.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, Trabzon’daki kar yağışı maç saatine kadar yoğun şekilde devam edecek.

EKİPLER HAZIR BEKLİYOR

Bu arada Trabzonspor yönetimi de stadyumun temizlenmesi için yaklaşık 60 kişilik bir ekibi hazır bekletiyor. Saha zemini, tribünler ve gişe önlerinde temizlik çalışmasının yanı sıra belediye ekiplerinin de stadyuma gelen bağlantı yollarında kar temizleme çalışmasına başlayacakları belirtildi. Karşılaşma için yaklaşık 10 bin bilet yüklemesi yapıldığı da öğrenildi.

Öte yandan, Trabzonspor-Beşiktaş A2 takımlarının maçının da kötü hava koşulları nedeniyle ertelendiği öğrenildi.

Ömür AVCI-Osman ŞİŞKO/TRABZON,(DHA)