02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Teselli edemediler

Teselli edemediler

Ataşehir'de iki otomobilin karıştığı kazada kontrolden çıkan bir otomobil Kurbağalıdere'ye uçtu. Hafif yaralanan sürücü gözyaşlarına boğulurken şoka giren sürücüyü teselli etmek mümkün olmadı.

Kaza saat 10.45 sıralarında Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi ile Pınar Sokak kesişiminde meydana geldi. Fatih Gökmen ile Mehmetcan Ekinci’nin kullandığı otomobiller çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 19 yaşındaki Mehmetcan Ekinci’nin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak Kurbağalıdere’ye uçtu.

HAFİF YARALANDI

Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Hafif yaralanan genç sürücü vatandaşların yardımıyla dereden çıkarıldı.Kaza nedeniyle şoka giren sürücü bir tabureye oturarak ağlamaya başladı.

TESELLİ ETMEK MÜMKÜN OLMADI

Gözyaşlarına boğulan genç sürücüyü sağlık ekipleri ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen sakinleşmeyen sürücü ambulansa bindirilerek müdahale edildi. Bu sırada kaza yerine gelen bir arkadaşını gören sürücü, ambulanstan inerek tekrar ağlamaya başladı. Gelen arkadaşına sarılarak hüngür hüngür ağlayan Ekinci’yi teselli etmek mümkün olmadı. Gelen arkadaşı, “Sende bir şey, arabada bir şey yok” demesine rağmen Ekinci şoktan çıkmayınca tekrar ambulansa bindirildi. Sürücü, hastaneye götürüldü.

Vatandaşlar aynı yerde çok sık kaza olduğunu belirterek yetkililerin bir önlem alınmasını istedi. Kaza nedeniyle kapan trafik araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Cengiz ÇOBAN -İSTANBUL-DHA