02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Stada kitap ile gelene maç biledi bedava !..

Stada kitap ile gelene maç biledi bedava !..

Gebzesporlular bilet yerine kitap vererek maçı izleyecekler

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, pazar günü Gebzespor ile Edirnespor arasında oynanacak karşılaşmayı izlemek isteyenler kitap getirmeleri durumunda bilet almadan maçı izleyebilecek. Toplanan kitaplar bir okula bağışlanacak.

Gebze Kaymakamlığı’nın bu yıl ikincisini düzenlediği ‘İyilik Festivali’ne katılan kurum ve sivil toplum kuruluşları maddi durumu iyi olmayanlar için projeler geliştirirken, kimi kurumlar kıyafet ve gıda yardımında, kimileri ise eğitim desteğinde bulundu. Bölgesel amatör ligde mücadele eden Gebzespor ise ‘İyilik Festivali’ için kitap kampanyası düzenledi. Pazar günü saat 13.30’da Alaettin Kurt Stadı’nda oynanacak Gebzespor – Edirnespor maçına kitap getirecek taraftarlar 2 ve 5 TL’lik biletlerden satın almadan stada girecek. Gebzespor Başkan Vekili Serap Çakır, Gebze Kaymakamlığı’nın düzenlediği ‘İyilik Festivali’ne kitap kampanyası ile katıldıklarını belirterek, şöyle dedi:

GEBZESPOR BAŞKAN VEKİLİ SERAP ÇAKIR: “1 KİTAP 1000 HAYATTIR”

“Kitap kampanyası hafta sonu kendi sahamızda karşılaşacağımız Gebzespor-Edirnespor maçında gerçekleştirilecek. Maça gelecek taraftarlardan bilet yerine birer kitap getirmesini istedik. Stadın girişlerinde kurulacak olan stantlarda toplanan kitaplar Gebze Kaymakamlığı’na teslim edilecek. Kitaplar, Anadolu’da herhangi bir köy okuluna gönderilecek.”

Taraftarlara çağrıda bulunan Çakır, Gebze halkını pazar günü oynanacak Gebzespor-Edirnespor maçına davet ederken, “1 kitap 1000 hayattır. Daha çok çocuğumuzun kitaptan faydalanması için herkesi kampanyaya katılmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Mesut IŞIK-Büşra KAYA/GEBZE(Kocaeli), (DHA)