02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Pavyonun önünde öldürüldü

Pavyonun önünde öldürüldü

KONYA'da gittiği pavyondan kısa süreliğine dışarı çıkan 35 yaşındaki Rüstem Sucu, arkadaşlarının yanında uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Bayhanlı Sokak’taki bir pavyonun önünde meydana geldi. Pavyonda alkol alan 3 çocuk babası işsiz Rüstem Sucu, kısa süreliğine 2 arkadaşı ile birlikte eğlence yerinin önüne çıktı. Sucu, pavyonun önüne beklerken gelen ve kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabanca ile açılan 2 el ateşle kanlar içinde yere yığıldı. Olay sırasında yanında bulunan arkadaşları Şahin B. ve Ömer D. ağır yaralanan Rüstem Sucu’yu bir taksiye bindirerek yakınlarda bulunan özel bir hastaneye götürdü. Sucu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sevk edilen ekipler silahlı saldırıda kullanılan tabancaya ait mermi kovanlarını olay yerindeki rögarda buldu. Rögar kapağını kaldıran ekipler kovanları kürekle çıkartarak incelemeye aldı. Yapılan çalışmada 9 boş kovan bulundu. Pavyonda çalışanlar ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis, Sucu’nun arkadaşlarının da tanımadığı silahlı saldırganın kimliğini tespit etmek için çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tolga YANIK/ KONYA, (DHA)-