07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » ‘Maddi gücü olmayan çekilsin’

‘Maddi gücü olmayan çekilsin’

BURSASPOR'un başkan adaylarından Ali Ay rakipleri arasında Bursaspor'un şu andaki maddi borçlarını kaldırmayacak adayların çekilmesi gerektiğini söyledi.

Bursaspor’un başkan adaylarından Ali Ay rakipleri arasında Bursaspor’un şu andaki maddi borçlarını kaldırmayacak adaylar olduğunun altını çizerek, “Bu kadar başkan adayı olması demokrasi adına çok sevindirici bir durum. Ama maddi olarak her şeyimiz olan Bursaspor’u kalkındırabilecek adaylar yarışmalı. Diğerleri adaylıktan çekilmeli. Biz ekip arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucu Bursaspor’da acil ihtiyaç duyulan 20 milyon TL civarında sıcak parayı temin etmiş bulunuyoruz” diye konuştu.

BURSASPOR’UN SAHİBİ TARAFTARDIR

Bacıbey Kent Kültür Derneği ve Kadın Ekonomi Platformu tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte konuşan başkan adayı Ali Ay, “Şu anda sportif başarısızlıklar ve yaşanan ekonomik olumsuz tablo yüzünden taraftarın boynu bükük. Biz yönetime geldiğimizde bir Taraftar Meclisi kuracağız. Bursaspor’u taraftarımızla birlikte el ele yöneteceğiz Taraftar bu takımın gerçek sahibidir” dedi.

HAMZA HAMZAOĞLU BİZİM HOCAMIZDIR

Ali Ay başkan şecilirse kulüp içerisinde yaptıkları ve yapacakları projeleri her ay kamu oyu ile paylaşacaklarını belirterek, “Başkan olduğumda transfer yapacağımız futbolcuları kesinlikle ben de göreceğim. Gözümle görmedigim futbolcuyu kesinlikle transfer etmeyeceğim’ dedi. Ali Ay Son olarak kendisine yönelik bir soru üzerine, “Hamza Hamzaoğlu bizim hocamızdır” diye konuşarak sözlerini tamamladı.

BURSA,(DHA)