02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Kartal umutlu

Kartal umutlu

ŞAMPİYONLAR Ligi 4'üncü hafta maçlarında B Grubunda Napoli ile 1-1 berabere kalarak puanın 6 yapan Beşiktaş'ta moraller yerinde.

Gruptan çıkmak için son iki maçtan oldukça umutlu olan siyah-beyazlılar Benfica ve Dynamo Kiev maçlarını kazanarak Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez gruptan çıkma inancını taşıyor. Dynamo Kiev’in Benfica’ya 1-0 yenilerek gruptaki tüm şansını yok etmesi üzerine Napoli, Benfica ve Beşiktaş arasında geçecek gruptan çıkma mücadelesinde, Beşiktaş 20 gün sonra sahasında Benfica’yı ağırlaycakken Napoli de Dynamo Kiev ile oynayacak. Grubun kaderi son iki maçta alınacak sonuçlara kalırken Beşiktaş, bu kez şeytanın bacağını kırarak Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaya çalışacak.

TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcular ise bu sabahtan itibaren Şampiyonlar Ligi konuşmalarına şimdilik ara verip lige konsantre oldu ve hemen Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca, Caner Erkin ve dünkü maçta sağ arka adalesinde zorlama olan ve tedbir amaçlı oyundan çıkartılan Dusko Tosic katılmadı. Tosic’in 10 günlük bir tedaviden sonra takıma katılacağı öğrenildi. Necip uysal ise takımdan ayrı sahada bireysel çalıştı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan oyuncular salonda rejenerasyon ve streching çalışması yaparken diğer oyuncular ayak tenisi, duran top çalışması ve kanat çalışması sonrası şut çalışması yaptı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

ŞENOL GÜNEŞ’TEN ARAS ÖZBİLİZ’E MORAL ZİYARETİ

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş antrenmandan sonra Aras Özbiliz’i ziyaret ederek moral verdi.

Cumartesi günkü antenmanda omzu çıkan ve aynı gün ameliyat olan Aras Özbiliz’i evinde ziyaret eden Güneş, oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti. Aras yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Ali DANAŞ/İSTANBUL,(DHA)