07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Karaman’dan DHA’ya özel açıklama

Karaman’dan DHA’ya özel açıklama

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı özel açıklamada, "Beşiktaş karşısında alacağımız 3 puan, sahamızda kaybettiğlmiz puanların amortisi olur" söyledi.

“HAK EDEN KAZANSIN”

Hikmet Karaman, açıklamasına sahalarında cumartesi akşamı saat 19.00’da şampiyonluk adaylarından Beşiktaş’ı konuk edeceklerini belirterek başladı. Beşiktaş’ın son maçında iyi bir futbol sergilediğini belirten Hikmet Karaman, sahalarında kaybettikleri puanlar olduğunu hatırlatırken şöyle devam etti:

“Kendi sahamızda kaybettiğimiz puanları artıya çevirmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı hafta içerisinde rakibimize göre yapıp hem bizi izleyen taraftarlarımıza hem de Türkiye kamuoyuna iyi bir futbol maçı sunmak istiyoruz. Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olsun.”

“TEHLİKELİ BÖLGEYE GİRMEK İSTEMİYORUZ”

Hikmet Karaman, şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın iyi ekipler olduğunu dile getirirken de şunları söyledi:

“Bu takımlara Medipol Başakşehir ile Torku Konyaspor’u da ilave edebiliriz. Kweuke, Sercan ve İsmael sakatlanmasaydı biz de çok farklı boyutlara gelebilirdik. 2 tane doğru transfer yapabilseydik o zaman ilk 6 içerisinde yer alabilirdik. Diğer takımlarda bu şansızlıklar yok. Eksik oyuncuların yerine yeni takım organizasyonu kurmak 3-4 haftayı alıyor. Biz bu şansızlığı yaşadık. Bunun da formülünü bulduk. Kendi içimizden oyuncular çıkardık. Bu yıl tehlikeli bölgeye girmeden ligi bitiren takım olma unvanını almak istiyoruz. Ligdeki sıralamamızı yukarılara çıkarmak istiyoruz.”

“BEŞİKTAŞ MAÇI KOLAY MAÇ DEĞİL”

Beşiktaş karşısında 3 puan almak istediklerini belirten Hikmet Karaman, açıklamasına şöyle devam etti:

“Kaybedersek ne olur? O zaman diğer takımların alacağı sonuçlara bakacağız. Bu da iyi olmuyor. Moral motivasyonu, şehrin, medyanın ve futbolcularımızla bizim havamızı bozuyor. Beşiktaş maçı kolay maç değil. Beşiktaş maçında iyi bir futbol sergilemek ve iyi bir mücadele ortaya koymak istiyoruz.”

“KWEUKE BÜYÜK İHTİMALLE SEZONU KAPATTI”

Ligin 2’nci yarısında oynadıkları Gençlerbiriiği maçında Kweuke, Sercan ve İsmael gibi 3 önemli oyuncularının sakatlandığını hatırlatan Karaman, son olarak şöyle konuştu:

“Şu anda Sercan’ın haricinde İsmael de takımla birlikte çalışmalara başladı. Ancak İsmael’in Beşiktaş maçına yetişmesi mümkün görünmüyor. Kweuke büyük ihtimalle sezon sonuna kadar yok. Bu bir gerçek. İsmael’in de gelişmesine bakacağız. Sercan ise hazır hale geldi.”

Muhammet KAÇAR / RİZE, (DHA)-