07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar: Her sabah bile bile gittiler

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar: Her sabah bile bile gittiler

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar tarafından, Kuvvet Komutanları ve Ankara Garnizonunda görev yapan general ve amirallerin katılımı ile dün Gazi Orduevi’nde şehit aileleri onuruna iftar yemeği verildi.

Akar, şehit aileleri onuruna verilen iftarda yaptığı konuşmada operasyon bölgesinde görev yapan askerlerle ilgili, “Gözlerini kırpmadan her sabah şehit olabileceklerini düşünerek, bunu da bile bile kendilerine verilen görevi vatanları ve milletleri için yaptılar ve sarsılmadılar” dedi.

İftar yemeği öncesinde şehit ailelerine hitap eden Orgeneral Akar, şehitlerimizin büyük bir kahramanlık örneği göstererek sarsılmadan görevlerini yerine getirdiklerini, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Türk Milletinin şehitleri için minnettar olduğunu ve terörle mücadelenin bitmediğini, devam edeceğini belirtti.

Orgeneral Akar, şehit aileleri ile sohbet etti ve 2016 yılında Sur’da şehit olan Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak’ın babası ile telefonda konuştu. Ayrıca 2001 yılında şehit olan Hava Pilot.Ütğm Oğuz Önder’in babası da kendi yazdığı kitabı Orgeneral Akar’a hediye etti.

ANKARA (DHA)