07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Gece kulübündeki dehşet anı!

Gece kulübündeki dehşet anı!

Gayrettepe'de bir gece kulübüne silahla girmek isteyen kişilerle güvenlik görevlileri arasında çıkan silahlı kavga güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi’nde bulunan bir gece kulübüne 7 Mayıs Cumartesi günü silahla girmek isteyen üç kişi ile görevliler arasında çıkan kavga sonucu silahla yaralanan güvenlik görevlisi Mehmet Muhammet Demir’in hayatını kaybettiği, 2 güvenlik görevlisinin de yaralandığı olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çevrede bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, 3 şüphelinin kimliğini tespit etti.

POLİS OPERASYON YAPTI
Polis ekipleri, güvenlik görevlisini öldüren tabancayı Volkan Ş.’nin kullandığını belirleyerek Gaziosmanpaşa’daki evine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda yakalanan Volkan Ş. gözaltına alınarak Vatan Caddesi’nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Volkan Ş.’nin yapılan detaylı sorgulamasında birçok suçtan kaydının bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri silahlı kavgaya karışan 2 kişinin yakalaması için çalışmalarını sürdürüyor. Şüpheli Volkan Ş. sabah saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Volkan Ş.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

SİLAHLI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA
Gece kulübünün güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Volkan Ş. ve beraberindeki 2 kişi gece kulübünün güvenlik görevlileriyle itiştikleri görülüyor. Daha sonra Volkan Ş. ve diğer şüpheliler bir anda güvenlikçilere kurşun yağdırması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Saldırıdan sonra yaralı güvenlikçilerin yerde yarım beklemeleri ve gece kulübünden çıkan vatandaşların yola koşup yardım çağırmaya çalıştıkları görüntülerle son buldu.

Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA