07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Galatasaray idmanında sakatlık

Galatasaray idmanında sakatlık

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Belek Turizm Bölgesi'nde sürdürüyor. Öte yandan taktik çalışma sırasında Aurelien Chedjou ile genç futbolcu Volkan Pala çarpıştı. Volkan'ın kaşında açılma meydana gelirken, sağlık ekipleri genç oyuncuya müdahale etti ve şişen gözünü sargıya aldı

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1 saat sürdü. Isınma koşusu ve hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, istasyon ve pas-kontrol çalışmasının ardından dar alanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Tedavisi tamamlanan Sabri Sarıoğlu takımla beraber çalışırken, Karşıyaka maçında burnuna darbe alan ve kırık tespit edilen Umut Bulut ise antrenmana yüzünde maskeyle çıktı. Sarı-kırmızılı futbolcu, ısınma koşusu ve pas-kontrol çalışmasının ardından takımdan ayrı koşu yaptı.

İDMANDA SAKATLIK

Öte yandan taktik çalışma sırasında Aurelien Chedjou ile genç futbolcu Volkan Pala çarpıştı. Volkan’ın kaşında açılma meydana gelirken, sağlık ekipleri genç oyuncuya müdahale etti ve şişen gözünü sargıya aldı. Sakatlığın yaşanmasının ardından Burak Yılmaz, Chedjou’ya Volkan Pala’nın yanına gitmediği gerekçesiyle tepki gösterirken, Kamerunlu futbolcu da Burak Yılmaz’a el hareketleriyle genç oyuncuyla ilgilendiği yönünde işaret yaptı.

SERHAN TÜRK – ANTALYA / DHA