02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Fenerbahçeli basketbolculara derbi için özel ayakkabı

Fenerbahçeli basketbolculara derbi için özel ayakkabı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, Galatasaray Odeabank ile Spor Toto Basketbol Ligi'nde oynadıkları maçta kendileri için tasarlanan Nike iD ayakkabılarıyla mücadele etti.

Sporcular için en iyi ürün ve servisleri sunmayı hedefleyen Nike.com’un Türkiye’de de hizmete girmesiyle tüm sporculara kendilerine özel ürün tasarlama imkanını sunulmaya başlandı.

Oyuncuların maçta giydikleri ayakkabı seçimlerinde KD 8, Kyrie 2 ve Kobe XI modelleri ön plana çıktı.

KD 8, Nike Flyweave yapısı sayesinde KD serisinin bugüne kadarki en hafif tasarımı olarak öne çıkıyor. Esnekliği ile sporculara ihtiyaç duyduğu konfor ve desteği sunan tasarım Zoom Air ünitesiyle sporcuya hareket halinde üstün kontrol imkanı sunuyor.
Basketbol oyuncusu Kyrie Irving’den esinlenilerek yaratılan KYRIE 2 serisi, özel tasarlanan tabanıyla oyunculara esneklik kazandırıyor. Topukta yer alan zoom air bölümü parmaktan topuğa ivme kazandırıyor.
Tanıdık bir siluete sahip olsa da KOBE XI, yakından bakıldığında parlayan lifleriyle farkını yansıtıyor. Nike’ın devrim niteliğindeki teknolojisi Flyknit, termoplastik polüterandan üretiliyor. Hafifleyen ayakkabıya rağmen üst bölgelerin gücü artan KOBE XI modelinde, ayağın ön kısmında Nike Lunarlon konforunun yanı sıra topukta Nike Zoom Air orta taban özellikleri bulunuyor.

İSTANBUL / DHA