02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Elazığspor’da teknik direktör Coşkun Demirbakan imzaladı

Elazığspor’da teknik direktör Coşkun Demirbakan imzaladı

PTT 1'inci Lig takımlarından Vartaş Elazığspor, tesislerde Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata'nın da katıldığı törenle Coşkun Demirbakan ile sözleşme imzalandı. Buna göre Demirbakan, sezon sonuna kadar bordo beyazlı kulübün teknik direktörlüğünü yapacak.

Vartaş Elazığsor tesislerinde düzenlenen akşam saatlerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, İbrahim Üzülmez’in takımdan ayrılmasından sonra görüşüp anlaştıkları Kemal Özdeş’in de sözleşme imzalamadan ayrılmasının ardından görüştükleri, Coşkun Demirbakan’a takımın ve kulübün son durumunu anlattıklarını ve Demirbakan’ın da kabul ederek takımı çalıştırmayı kabul ettiğini aktardı.

Vartaş Elazığspor teknik direktörlüğüne getirilen Coşkun Demirbakan, bir çok takımda çalıştığını ve Elazığspor’un pun durumuna bakıldığında iyi yerde olduğunu belirterek, “Takımı tanıyorum, takımın durumu iyi, el birliği ile güzel şeyler yapacağız” dedi.

Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, kendilerine destek olan Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Vali Murat Zorluoğlu’na teşekkür ederek, “Belediye başkanımız bu günden sonra primleri ödeyeceğini tahhüt etti. Ben ve sayın Ömer Faruk Barata, takımın geriye kalan masraflarını ortaklaşa karşılayacağız” diye konuştu.

Şahismail GEZİCİ – ELAZIĞ / DHA