02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Dj Wolfson St. Regis Brasserie’de!

Dj Wolfson St. Regis Brasserie’de!

İstanbul’un buluşma noktası Nişantaşı’nda konumlanan St. Regis Istanbul’da, Red Bull işbirliğiyle DJ performansları başlıyor.

Paris brasserie’lerini andıran tasarımı ve sofistike ambiyansı ile misafirlerini elegan bir şekilde ağırlayan St. Regis Brasserie, müzik tutkunlarını 6 Ekim Perşembe ve 21 Ekim Cuma günü DJ Wolfson’ın müthiş performansıyla buluşturuyor.

İstanbul’un buluşma noktası Nişantaşı’nda konumlanan St. Regis İstanbul’un giriş katındaki St Regis Brasserie, Red Bull işbirliğiyle DJ Wolfson’ın performansları ve sofistike lezzetler ile misafirlerini ağırlıyor. Yemek ve yemek sonrası keyfi için en özel alternatiflerden biri olan St. Regis Brasserie, muhteşem ambiyansıyla sonbahar gecelerine farklı bir renk getiriyor.

St. Regis Istanbul Executive Şefi Gürcan Gülmez’in yönetiminde Türk ve Fransız mutfağını harmanlayan menüsü ile kısa zamanda İstanbullular’ın buluşma noktası haline gelen St. Regis Brasserie, farklı damak tatlarına hitap eden kokteyllerinin yanında teriyaki somon ve ananas şiş, tavuk empanadas, mini burgerler, soğuk karidesler gibi lezzetleri de misafirleriyle buluşturuyor.

Eylül ayında 6 Ekim Perşembe ve 21 Ekim Cuma günleri gerçekleşecek olan DJ Wolfson performansları, St. Regis Brasserie’de “beklentilerin ötesinde” bir deneyim yaşatıyor. DJ Wolfson, yıl boyunca St. Regis Brassarie’de müzik tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.