07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Beşiktaş’ta Vodafone Arena’dan başka bir konu konuşulmuyor

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’dan başka bir konu konuşulmuyor

Vodafone Arena'nın 11 Nisan'da Bursaspor maçı ile açılacak olması 7'den 70'e tüm camiada büyük heyecen uyandırmış durumda. Stadı 11 Nisan'a yetiştirmek ve kusursuz bir açılış yapmak için 24 saat mesai yapılırken taraftarlar da neredeyse Vodafone Arena ile yatıp kalkıyor.

Başkan Fikret Orman’ın 22 Mart’ta düzenlediği basın toplantısı ile stadın açılış tarihini açıklamasından bu yana Beşiktaş camiası adeta başka bir şey konuşmaz oldu. Milli maçlar için liglere ara verilmesi ve bir çok futbolcunun Milli takımlara gitmesi de tüm konsantrasyonun Vodafone Arena’ya yönelmesine sebep olurken,

Kasımpaşa maçı ile beraber bütün konsantrasyonunu tekrar lige vermek isteyen Siyah beyazlı camia yine de Vodafone Arena’yı öne çıkarmaktan kendini alamıyor.

Ancak neredeyse statla yatılıp kalkılan bir ortamın şampiyonluk motivasyonunu etkilemesinden korkanlar da azımsanmayacak sayıda. Camia üyeleri ulusal ve sosyal medya da sürekli olarak Vodafone Arena haberlerinin yer almasının takım üzerinde olumsuz bir etki ve konsantrasyon kaybı yaşamasından endişe ediyor.

İşte bütün bu heyecan, kaygı ve sevinçlerin yaşandığı Vodafone Arena’da son durum:

– Dün saha çizgilerinin çekilmesi ve kale direklerinin takılmasından sonra bugün hibrit çim montajının sona ermesi ile yeşil zemin tamamen hazır hale gelecek.

– Hafta içinde,yedek kulübelerinin yerleştirilmesi ve reklam panolarının bitirilmesi ile saha içine ait eksik hiç bir şey kalmamış olacak.

– Dünden itibaren denenmeye başlanan hd kalitesindeki dev skorbordlar da her iki kale arkasına monte edilecek.

– Stadın çevre düzenlemesi İstanbul B.Ş.B tarafından yapılırken,stadın her yerine tribün tabelaları asılmaya başlandı.

– Stadın üstüne dev Vodafone yazısı yazılırken takılıp takılmayacağı tartışma konusu olan Beşiktaş logosu olayına başkan Fikret Orman el koydu ve stada asılacak logo hazırlanmaya başladı.

-Başta Onursal başkan Süleyman Seba olmak üzere eski başkan yönetici ve kulüp tarihine geçmiş kişilerin isimlerinin yazılacağı duvar olacak.

-Tribünler arasına demir parmaklık değil kırılmaz camlar monte ediliyor.

-Aynı kırlımaz camlar çatı ile tribün arasındaki boşluğa da monte edilecek ev görsellik korunacak.

Ali DANAŞ – İSTANBUL – DHA