02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük ‘İhtisas’ Fuarı UNICERA 2016 başlıyor

Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük ‘İhtisas’ Fuarı UNICERA 2016 başlıyor

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER ve Türkiye Seramik Federasyonu işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı bugün açıldı

Beş gün sürecek UNICERA FUARI TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 11 salon ve 98.000 m2 kapalı alanda gerçekliyor. 371 firmanın katıldığı UNICERA Fuarı, önemli markaların katılımı, yüksek ziyaretçi sayısı, uluslararası ticaret ve ihracat potansiyeli ile Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük etkinliği.

Yeni trendler doğrultusunda hazırladıkları yeni ürün ve koleksiyonlarını ilk kez dünya pazarına tanıtan katılımcı firmalar dünyada artan temiz enerji ve çevre bilinci, tasarım ve teknolojiyi fonksiyonellik ile birleştirerek sağlık, hijyen ve enerji tasarrufu sağlayan, %100 geri dönüştürülebilen ürünler ile ziyaretçilerin ilgisini çekiyorlar.

“UNICERA’dan beklentimiz yüksek…”
İnşaat malzemeleri üreticilerini ve satıcılarını aynı çatı altında toplayan TİMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Fuar Komitesi Başkanı AYDIN EŞER beklentilerini ve görüşlerini belirtti.