02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Anahtar teslim hizmet!

Anahtar teslim hizmet!

İran’da Hazar Denizinin kıyısında ,Salman sehr de 400 dükkanlık bir GHOO isimli AVM nin yönetimini ve işletmesinin anlaşmasını yaptık.

TCS global ,‘’Anahtar teslim hizmet ‘’sloganı ile 2010 yılında kurulan şirketimiz , Ortadoğu da hizmet vermektedir. İran ‘da ambargonun kalkması ile birlikte, dünya pazarına açılan bu coğrafyada artık Türk markalarının yer alması için çalışmaktadır.

Türkiyenin ünlü Tekstil, ev mobilya, aksesuar, gıda markalarını artık İrana götürüyoruz. Şirketimiz Tamek , Tepe Home , Kenzel Ofis Mobilyaları ve bir çok markanın İran Exculisive (tek yetkili) bayilik sözleşmelerini yaptı.

Şirketimizin sahibi Zafer Ünüvar ‘’ Turnkey Commercial Solutıons ‘’ TCS Global şirketi Anahtar teslim hizmet veren bir şirkettir. Hizmet verdiğimiz coğrafyada yapılan ticarette , Üretim bandından , tüketiciye kadar olan süreçte tüm riskleri minimize ederek üzerine almaktadır. Biz ,İran ın en büyük iş adamlarından olan , Adel Azimzade ile Ghoo isimli 400 mağazalık Avm ile anlaşma yaptık. Türkiye den bir çok ünlü markanın tek yetkilisiyiz. Biz Türkiye’nin gücü ile dünyada büyüyerek, global pazarda rekabet eden müşterilerimize değer katıyoruz. Bilgi ve tecrübelerimizi sürekli geliştirerek, nitelikli bir takım olmanın verdiği güç ile müşterilerimizin beklentilerine zamanında ve etkin çözümler sunuyoruz.