02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Altınordu pes etmiyor

Altınordu pes etmiyor

PTT 1'inci Ligi'nde son 2 haftada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la berabere kalıp Multigroup Alanyaspor'a yenilerek 5 puan kaybeden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, ilk 6 hedefinden vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Pazartesi günü sahalarında oynayacakları Kardemir Karabükspor müsabakasına odaklandıklarını dile getiren Hüseyin Eroğlu, “Takımımın seri galibiyetler alacağına inanıyorum. Multigroup Alanyaspor mağlubiyetini telafi edecek güce sahibiz” dedi.
Zirve takipçisi Kardemir Karabükspor’u konuk ettikten sonra deplasmanda 5’inci sıradaki Vartaş Elazığspor ve grup lideri Adanaspor’la zorlu maçlara çıkacak olan İzmir ekibi, 3 haftalık periyodu en az hasarla atlatmayı planlıyor. “Ligde kolay maç yok” diyen Hüseyin Eroğlu, “Alanyaspor gibi güçlü bir takımla başa baş mücadele ettik. Bu oyunu sürdürüp tüm müsabakalara kazanmak için hazırlanacağız” diye konuştu.
Altınordu’da dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemeyen kaleci Tolgahan’ın durumunun yarın netleşeceği bildirildi.

ÖZKAN PLANLARINI ANLATTI
Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Güzelyalı Rotary Kulübü’nün konuğu oldu. Altyapı oyuncularının da katıldığı toplantıda Başkan Özkan, kulübün yapılanması, çalışmaları ve gelecek ile ilgili planlarını anlattı. Kordon Otel’deki buluşmada, Altınordu’nun 72 futbol okulunda 5000’in üzerinde çocuğun eğitim gördüğünü belirten Başkan Özkan, “Geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmek için yola çıktık. Asıl hedefimiz tamamı kendi özkaynaklarımızdan yetişen çocuklarımızın forma giydiği bir takımla Süper Lig’de mücadele etmek” dedi. Rotary Dönem Başkanı Melih Uçar ise Kulüp Başkanı Özkan’a katılımı nedeniyle Rotary flaması ve katılım belgesi takdim etti. Özkan’da Melih Uçar’a üzerinde adının yazılı olduğu kırmızı lacivertli forma ile flama verdi.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)