07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Açıkhava’da ‘Duman’lı muhteşem açılış

Açıkhava’da ‘Duman’lı muhteşem açılış

Harbiye yaza 16 Haziran Perşembe akşamı DUMAN’la başladı!

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen ‘Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri’nin açılışını, yıldızlar altında, etkileyici sahne performansı ile DUMAN yaptı.

Binlerce seyirci Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ni hınca hınç doldurdu. Her şarkılarına coşkulu seyircinin ıslıkları ve alkışlarıyla başlayan DUMAN, unutulmaz bir akşam yaşattı. En sevilen şarkılarından “Seni Kendime Sakladım” ile açılışı yapan grup, sadece ilk yarıda 14 şarkı, toplamda da 27 şarkı performansıyla şov yaptı!

DUMAN’DAN ‘AH BİR ATAŞ VER’

Harbiye Açıkhava’da rock rüzgarları estiren konser, ‘Kırmış Kalbini’, ‘Elleri Ellerime’, ‘Bebek’, ‘Son Pişmanlık Neye Yarar’, ‘Beni Yak’ gibi dillere pelesenk olan şarkılarla devam ederken, DUMAN’ın ‘Ah Bir Ataş Ver’ performansı dakikalarca alkışlandı!

İkinci bölümde de tempoyu hiç düşürmeyen grup ‘Eyvallah’, ‘Öyle Dertli’, ‘Aman Aman’ ve ‘Köprüaltı’ şarkılarını söyleyerek ‘Helal Olsun’ şarkılarıyla da bis yaparak muhteşem bir final yaptı. Kendine has tarzıyla çok sevilen DUMAN’ı izlemeye gelenler arasında Barış Falay ve eşi Esra Ronabar da vardı.

HAFTA SONU ŞEBNEM FERAH VE MFÖ!

‘DUMAN’lı açılışın ardından Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri Şebnem Ferah ve MFÖ ile devam edecek! Yıldızlar altındaki konserler dizisi, Türk Rock Müziği’nin güçlü kadın vokali Şebnem Ferah’ın fırtınalar estirecek performansı ile devam edecek. Türk Pop Müziği’nin babaları olarak bilinen MFÖ, şarkılarını yüzlerce seyirciyle birlikte tam da ‘Babalar Günü’nde söyleyecek!

25 Haziran’a kadar sürecek “Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri” ile birbirinden özel seslerle müziğe doymak için biletler Biletix’te! (www.biletix.com)

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek ve müzikseverlere unutulmaz bir hafta yaşatacak Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri’nin etkinlik takvimi:

18 Haziran 2016 Cumartesi Şebnem Ferah
19 Haziran 2016 Pazar MFÖ
24 Haziran 2016 Cuma Teoman
25 Haziran 2016 Cumartesi Kenan Doğulu