02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Seri Cinayet ve Tuhaf Bir Öykü
Seri Cinayet ve Tuhaf Bir Öykü

Seri Cinayet ve Tuhaf Bir Öykü

İstanbul Tuzla’daki öğretmen cinayetinin arkasından akıllara durgunluk veren cinayet öyküsü çıktı. Katil zanlısının 4 kişiyi daha öldürdüğünden şüpheleniliyor. Evdeki parmak izi kayıtlarından kimliği tespit edilen Atalay F.’nin, Ankara’da platonik aşk yüzünden o zaman Tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan’ın oğlu çocukluk arkadaşı Göktuğ Demirarslan ve sevgilisi Elena Radchikova’yı öldürdüğü ortya çıktı. Atalay F.’nin Paris’teki sevgilisinin de esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğu öne sürüldü. 

Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’nın katil zanlısının kimliğine evdeki parmak izlerinden ulaşıldı. Katil zanlısı Atalay F.’nin  3 yıl önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşını öldürmek suçlarından arandığı anlaşıldı.

574c49c518c7735ec8feaa39

ODTÜ’de Biyoloji doktorası yapmış

Galatasaray Lisesi mezunu olduğu, ODTÜ’de “Biyoloji” bölümünde doktora yaptığı ortaya çıkan şüphelinin Ankara’da işlediği cinayetten sonra adeta geçmişini sildiği, ailesinin çok zengin olduğu ancak bugüne kadar hiçbir yakınıyla irtibata geçmediği anlaşıldı.

Paris’teki sevgilisi esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu

Katil zanlısı Erasmus programıyla 2010 yılında Paris’e gitti. Burada daha sonra öldürdüğü Göktuğ Demirarslan’la aynı evde kaldı. Öldürdüğü Göktuğ Demirarslan’ın sevgilisi  Elena Radchikova ile Atalay F’nin sevgilisi Olga Seregina arkadaştı. Ancak 2011 yılında şüpheli Atalay F., ile sevgili olan Olga Seregina esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. İnterpol tarafından aranan Olga Seregina bugüne kadar bulunamadı. Olga Seregina’nın da bir cinayete kurban gitmiş olabileceği düşünülüyor..

 

Fatma Öğretmeni para için mi öldürdü?

Polis Atalay F’nin Fatma Kayikci’yı 2 nedenden öldürmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. İlk ihtimal üzerinde 3 bin lira bulunan Kayikci para için öldürülmüş olabilir. İkinci ihtimal ise Fatma öğretmeni onun gerçek kimliğini ortaya çıkarması olabilir.

574c49c518c7735ec8feaa33