02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » AKP’li Bakanın Kuzenine Mafya Usulü İnfaz
AKP’li Bakanın Kuzenine Mafya Usulü İnfaz

AKP’li Bakanın Kuzenine Mafya Usulü İnfaz

AKP’li Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın kuzenine mafya usulü infaz. İşadamı Fatih Mehmet Kılıç’ın cesedi bulundu Çekmeköy’de ormanlık bir alanda ensesinden vurulmuş olarak bulundu.

Fatih Mehmet Kılıç’ın cesedi Çekmeköy, Ömerli Mahallesi, Ömerli Caddesi üzerindeki ormanlık alanda bulundu. Sözcü gazetesinden Şenol Gezer’in haberine göre cesedi bir vatandaş buldu. Ensesinden vurulduğu anlaşılan Fatih Mehmet Kılıç’ın  en son 700 bin liraya daire satın almak için bir müteahhit ile görüşmeye gittiği belirlendi.

Müteahhit cinayet zanlısı olarak aranıyor

Mehmet Fatih Kılıç’ın, Çekmeköy’de bir AVM önünde, inşaatçı MetinÜ.(34) ve müteahhit Salim Ö. (32) ile buluştuğu tespit edildi. Güvenlik kamera görüntülerinde, 3 kişinin bir araya geldikten sonra otomobille yola çıktığı anlaşıldı. Cesedin bu otomobilden atıldığının belirlenmesi üzerine, Metin Ü. gözaltına alındı. Müteahhit Salim Ö., ise aramalara rağmen adresinde bulunamadı.

Otomobilde ensesinden vuruldu

Gayrettepe’deki Asayiş ŞubeMüdürlüğü’ne götürülen inşaatçı Metin Ü., ifadesinde cinayeti müteaahhit Salim Ö.’nün işlediğini anlattı. Metin Ü.’nün ifadesine göre Mehmet Fatih Kılıç, otomobilin ön tarafta otururken, arka koltuktaki Salim Ö., tabancasını çekti. Salim Ö., ev satmak için anlaştığı Mehmet Fatih Kılıç’ı ensesinden vurarak öldürdü. Metin Ü., Salim Ö., ile birlikte cesedi Ömerli Barajı yakınlarındaki ormanlık alana atarak kaçtı. İşadamını tuzağa düşürerek öldürdükleri iddia edilen şüphelilerden Metin Ü., adliyeye sevk edildi.