02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » AKP’li Bakanın Adı Bile Yetti…
AKP’li Bakanın Adı Bile Yetti…

AKP’li Bakanın Adı Bile Yetti…

Kendisini işadamı olarak tanıtıp, “Bakan Faruk Çelik’in yakınıyım” dedi… Tarla vasfında arazi alıp, imar geçirtme vaadiyle onlarca kişiyi dolandırdı.Vurgunun boyutu şimdilik 2 milyon liradan fazla.

Gültekin Genç İstanbul’da tanıştığı kişilere kendisini işadamı olarak tanıttı. Bakan Faruk Çelik’in paralarını idare ettiğini Melih Gökçek’in oğlu Ahmet Gökçek ile yakın dost olduğunu söyledi…Devletin her kademesinde tanıdığı olduğunu söyleyerek tanıştığı kişilerin güvenini kazandı.

Ucuz Arsa Vaadiyle para topladı

Arsa alım satım işi yaptığını söyleyen Gültekin Genç Ankara’da arsa vasfında araziler olduğunu AKP’deki ilişkileri ile bu arsalardan imar geçireceğini söyleyerek milyonluk kar vaad etti. Gültekin Genç’e inanan onlarca kişi varını yoğunu denkleştirip verdi…Aradan zaman geçince para verenler arsanın tapusunu görmek istedi. Ancak bir şekilde kendisine para verenleri oyaladı. Vatandaşlar da tapuyu alamayınca paralarını geri istedi. Güç bela senet imzalandı. Ancak Gültekin Genç parayı yine ödemedi. İcra yoluyla paralarını almak isteyen mağdurlar, Gültekin Genç’in üzerine kayıtlı hiç bir şeyinin olmadığını öğrenince dolandırıldıklarını anladılar.

Dolandırıcılıktan sabıkası var

Mağdurlar her adımda başka bir şok yaşadı..Kendisini işadamı olarak tanıtan Gültekin Genç’in daha önce de olandırıcılık suçundan hapis cezası aldığını öğrendiler…

unnamed

Vurgunun boyutu şimdilik 2 milyon lira

Mağdurlardan sadece ikisi Gültekin Genç hakkında şikayetçi oldu. Hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla Büyükçekmece 11. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Hazırlanan iddianameye göre Genç, vatandaşları “ucuza arsa alacağım sonra da imar geçirip satacağız” diye kandırdı. İnandırıcı olsun diye de bakan Faruk Çelik’in adını da kullandı. Cumhuriyet savcısı tarafından hazırlanan iddianamede Gültekin Genç’in cezalandırılması istendi. Gültekin Genç ise kayıp…

unnamed-(2)

unnamed (1)