02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker’in konuğu Ayşegül Aldinç oldu

Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker’in konuğu Ayşegül Aldinç oldu

Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker’in, AKS Sahnesi'ne özel gerçekleştirdiği dinleti serisinin bu haftaki konuğu Ayşegül Aldinç oldu

Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker’in AKS Sahnesi’ne özel gerçekleştirdiği dinleti serisinin bu haftaki konuğu Ayşegül Aldinç oldu. Seriye Ziynet Sali ile başlayan Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker’in performansı ile müzik severlere unutulmaz geceler yaşatıyor.

AKS Sahnesinde muhteşem gecenin açılışı Emma Shapplin’in “Spente Le Stelle” ve Luciano Pavarotti’nin “O Sole Mio” şarkılarıyla yapıldı.

Ardından büyük alkışlarla Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker’e katılan Ayşegül Aldinç, söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait “O Kız” şarkısıyla sahneye çıktı. “Bir Tek Gördüğüm”, “Kara Sevda”, “Ben Kimselere Yar Olmam”, “Seni Sevmek Var Ya” gibi şarkıları AKS izleyenleri için seslendiren Aldinç, giydiği siyah tulumu ile göz doldurdı.
Müzikal Sohbetlerle Keyifli Konser
Şarkı aralarında müzik üstüne kısa sohbetler yapılan ve şarkıların hikayelerine yer verilen dinletiye izleyiciler de sorular sorarak eşlik ettiler.
Seyircilerinde ilgisi ve yoğun katılımı ile interaktif bir dinletiye dönüşen konser,
bu anlamda müzik severlerlere bir ilki yaşatıyor.

Tarık Akan için söylediler

Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker ve Ayşegül Aldinç cuma günü hayatını kaybeden, Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Tarık Akan’a ithafen, Cem Karaca’nın sözlerini yazdığı Cahit Berkay’ın bestelediği ve Hümeyra’nın 1974’de seslendirdiği “Yardan Haber Yok” şarkısını seslendirdi.

Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker’in AKS Sahnesi’ndeki akustik dinleti serisine, 28 Eylül’de Yonca Lodi, 29 Eylül’de ise Simge Sağın konuk olacak.