02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Nazımiye’deki hain saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Nazımiye’deki hain saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

TUNCELİ'nin Nazimiye ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliği'ne 22 Ağustos'ta 40 kişilik PKK'lı grup tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekilen yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Nazimiye İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Amirliği’ne 22 Ağustos’ta 40 kişilik PKK’lı grup tarafından düzenlenen saldırıda 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 polis memuru da yaralandı. Saldırı sırasında PKK’lılar özellikle İlçe Emniyet Amirliği’ne 4 koldan
saldırı düzenlemiş ve bir çok roket atmıştı. İlçe merkezinde yaşayan bir vatandaş ise bu saldırı anını saniye saniye görüntülemeyi başardı. Görüntüde, PKK’lıların İlçe Emniyet Amirliği binasının etrafındaki bazı binaların çatılarına çıkarak Emrniyet Amirliği ve çevredeki polislere yoğun ateş açtığı, ancak PKK’lıları fark eden güvenlik güçlerinin karşı ateşi sonucu bazı binaların çatılarında bulunan PKK’lıların yaralanarak çatıdan aşağı doğru kaçtıkları görünüyor. Çatışma sırasında yanan binalar ve araçların görüntüleri de net olarak fark ediliyor.

TUNCELİ, (DHA)