02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Morhipo.com, Bukoli ile İstanbullular için kargoda sınırları kaldırdı

Morhipo.com, Bukoli ile İstanbullular için kargoda sınırları kaldırdı

Yeni nesil teslimat modeli Bukoli ile işbirliğine giden Morhipo.com, artık İstanbul’daki müşterilerinin satın alacağı ürünleri diledikleri noktaya teslim edecek. Üstelik moda tutkunları yeni hizmetten Eylül ayı boyunca ücretsiz faydalanabilecek.

Türkiye’nin önde gelen moda odaklı e-ticaret sitesi Morhipo.com, online alışverişi hiç olmadığı kadar kolaylaştıran yenilikleriyle müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Kredi kartı veya banka kartı ile ödemeye ek olarak kapıda nakit ödeme sistemi ile müşterilerinin daha kolay alışveriş yapmalarını sağlayan Morhipo.com, bu kez müşterilerinin kargolarını diledikleri zaman diledikleri yerden almalarını mümkün kılan önemli bir işbirliğine imza attı.

İstanbul’da 33 ilçede, 600’den fazla teslimat noktasında faaliyet gösteren Bukoli.com ile yapılan işbirliği ile artık Morhipo.com üzerinden alışveriş yapan müşteriler, ürünlerini diledikleri noktadan teslim alabilecek. Üstelik teslimat seçeneği olarak Bukoli’yi tercih eden müşterilere kargo da Eylül ayı boyunca ücretsiz olacak. Kargo teslimatının önündeki sınırları tamamen kaldıran bu hizmet ile özellikle kargo teslimatı sırasında evlerinde olmayan insanların daha güvenilir ve sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşamaları hedefleniyor.

Sistemden faydalanmak oldukça kolay
Morhipo.com’dan alışveriş yapanların diledikleri yerden diledikleri zaman kargolarını ücretsiz teslim almaları için yapmaları gereken tek şey ise teslimat adımında Bukoli’yi seçmeleri. Bukoli seçildikten sonra açılan haritada kendilerine en uygun noktayı belirleyen müşteriler, SMS ve e-mail ile kendilerine gelen teslimat koduyla seçtikleri Bukoli Noktası’na ister hafta içi mesai sonrası ister hafta sonu uğrayarak kargolarını teslim alabiliyor.

Morhipo.com hakkında
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Bukoli.com hakkında
İstanbul’da 33 ilçede, +600 teslimat noktasında faaliyet gösteren Bukoli, internet alışverişlerinde yaşanan teslimat sorunlarına çözüm sunan esnek ve güvenilir bir teslimat modelidir. Borusan Lojistik İnovasyon Ekibi tarafından geliştirilen Bukoli, internet alışverişi yapan kullanıcıların evde veya ofiste siparişlerini bekleme problemine son vermek, esnaftan oluşan teslim noktalarına ek gelir imkanı sunmak ve e-ticaret firmalarına alternatif bir teslimat seçeneği sunmak amacıyla geliştirildi. Bunların yanı sıra, Türkiye’de ilk defa kullanılan akıllı makinelerle sektöre teknolojik yepyeni bir teslimat modeli sunuyor. Kullanıcı ister yolunun üstündeki esnaftan ister merkezi noktalardaki akıllı makinelerden gece gündüz, hafta içi hafta sonu demeden ürününü teslim alabiliyor.