Gazeteport

Putin’e Soru…

Rusya lideri Putin geleneksel hale gelen ve bu yıl 14.’sü düzenlenen Direkt Hat programında merak edilen pek çok soruya yanıt veriyor. Putin’e soru soranlardan biri de 12 yaşındaki bir kız çocuğuydu. O çocuk Putin’e,”Erdoğan ve Poroşenko aynı anda boğuluyor olsa ilk kimi kurtarırdınız?” diye sordu. Bakın Putin ne cavep verdi?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in siyasetten özel hayatına kadar pek çok soruya yanıt verdiği ve ilki Nisan 2001’de düzenlenen Direkt Hat programı başladı. Gostinıy Dvor’daki stüdyoda bu yıl 14.’sü gerçekleştiren Vladimir Putin’le Direkt Hat programı, Pervıy Kanal, Rossia 1, Rossiya 24 kanallarında ve Mayak, Besti, Radio Rossii radyolarından canlı yayınlanıyor.

Program kapsamında halkla doğrudan iletişime geçen ve politikadan ekonomiye, dış politikadan özel yaşamına kadar pek çok soruyu yanıtlayan Putin’e bu yıl yöneltilen soruların sayısı (son  2 milyonu aştı.

12 yaşındaki Vera’dan soru: Erdoğan ve Poroşenko aynı anda boğuluyor olsa ilk kimi kurtarırdınız?

12 yaşındaki Vera da Putin’e bir soru sordu..Vera “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko aynı anda boğuluyor olsa ilk olarak kimi kurtarırdınız” dedi..Putin ise ,”Birisi boğulmaya karar vermişse, onu kurtarmak imkansızdır. Ama isteyen herkese yardım eli uzatırız.” cevabını verdi

Daha önce 6yaşındaki bir kız çocuğu Putin’e Obama sorusu sormuştu?

Putin, önceki Direkt Hat programlarının birinde “Denize düşseniz ABD Başkanı Barack Obama sizi boğulmaktan kurtarır mıydı?” diye soran 6 yaşındaki bir kıza “Umarım böyle bir şey başıma gelmez. Ama, doğrusu Obama düzgün ve cesur biri. Eminim kurtarırdı” yanıtını vermişti.

Exit mobile version