07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Putin’deTrump’ın Seks Kaseti Var”
“Putin’deTrump’ın Seks Kaseti Var”

“Putin’deTrump’ın Seks Kaseti Var”

ABD’nin dört istihbarat servisi şefinin cuma günü müstakbel Başkan Donald Trump’a verdikleri istihbarat brifinginde sundukları iki sayfalık notun içeriği gazete ve ajanslara sızdığı iddia edildi… O İddialar arasında Putin’İn elinde Trump’ın seks kasetinin olduğu da var.

Rusya Devlet Başkanı Putin’in elinde ABD başkanlık seçimini Trump’ın lehine hacklediği iddiasından bile daha güçlü belgeler olduğu öne sürüldü. ABD’nin üst düzey istihbarat yetkilileri geçtiğimiz hafta 20 Ocak’ta başkanlık koltuğunu devralacak olan Donald Trump’la bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Rus istihbaratının Trump hakkında ciddi kişisel ve mali bilgilere sahip olduğunun belirtildiği ifade edildi. İddialar, ABD istihbaratının çalışmalarını güvenilir bulduğu eski bir İngiliz istihbarat görevlisinin notlarıyla hazırlandı.

ABD basınına göre, belgeler arasında Trump’ın, escortlar ve çeşitli fanteziler denediği birden fazla kasetinin olduğu iddia edildi. Rus istihbarat kurumlarının elinde şantaj aracı olarak kullanılabilecek materyallerin olması, Trump’ın bağımsızlığı ve ABD çıkarlarını temsil etmesine yönelik kuşku ve kaygılar yaratacağı belirtildi.

Trump’ın iddialara Twitter’dan verdi;”Sahte haber, tam bir siyasi cadı avı” dedi.

donald