07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Gece Yarısı “İB.Kalın” Şoku
Gece Yarısı “İB.Kalın” Şoku

Gece Yarısı “İB.Kalın” Şoku

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter’den siyaset sahnesini çok karıştıracak  bir paylaşım yaptı.

Turkishnews’te Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ilgili haberi paylaşan Gökçek’in, bu Tweet’i paylaşırken, “İB. KALIN” diye yazması dikkat çekti.

Gökçek’in paylaştığı haberde “Recep Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanı İbrahim Kalın, CIA raportörü çıktı” iddiası ileri sürülüyor.

Melih Gökçek paylaşımını anında sildi.

ib

23.36 ‘da “İB KALIN” Tweet’ini yazan Gökçek 01.36’da açıklama yazdı..Melih Gökçek açıklamasında

“Twit alemi. Fetocu alçakların İbrahim Kalın kardeşimle ilgili daha önce yaptıkları haberi tekrar gündeme getirmek istediklerini gördüm. İbrahim’e bu linki direkt mesaj atmaya çalışırken sehven yanlış tuşa basmışım mesaj genele düştü… Kimse bundan bir ekmek çıkartmaya kalkmasın… İbrahim Kalın kardeşimle de konuştum. Fetocuların ilk defa Taraf gazetesinde dile getirdikleri bu yalan ve alçak haberin hiçbir kıymeti yoktur. Fetocular attığınız bu iftiraların içinde kendiniz boğulacaksınız…” dedi

“DM’den İB KALIN Diye mi Yazarsın”

Melih Gökçek’in açıklaması Twitter kullanıcıları tarafından inandırıcı bulunmadı. Twitter kullanıcıları Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın’a DM’den “İB KALIN” mı diye hitap ettiğini sordu. Gökçek buna yanıt vermedi.

“Troll Hesaptan mı Yapacaktı”

Twitter kullanıcıları Melih Gökçek’in troll hesaptan yapmak istediğini dalgınlıkla kendi hesabından gönderdiğini söylediler…