07 Ocak 2023 Cumartesi
Nefesler tutuldu

Nefesler tutuldu

Muhteşem Yüzyıl


Kanal : Show TV
Saat : 20:00


BÖLÜM ÖZETİNİ VE FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...





Kuzey ile ailesi arasındaki bağlar kopma noktasında


KuzeyGuney


Kuzey Güney


Kanal : Kanal D
Saat : 20:00


BÖLÜM ÖZETİNİ VE FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...
 



Berke artık iç güveyisi


Çocuklar Duymasın


Kanal : atv
Saat : 20:00

Duygu ve Berke'nin düğünü dünürlerin küsmesine neden olur. Haluk düğün lafını duyunca çıldırır. Düğünde küsen dünürlerin barışması hiç de kolay olmayacaktır.

 

Berke ve Duygu yeni evlerine kavuşana kadar Haluk'larda kalacaklardır. Evde başbaşa vakit geçiremeyen Duygu ve Berke, Haluk ve Meltem'e sürpriz bir teklifte bulunur.
 

Tuna çocuk istemekte ama Gönül bu fikre karşı çıkmaktadır. Tuna, Haluk'tan aldığı tavsiyeyle ısrarcı olması gerektiğine inanır ve bozuk plak gibi çocuk istediğini tekrarlar durur.

 

Nurtenler'in dükkanı lokanta olmuştur. Yemek yemeğe gelenlerin çoğu tanıdık olunca işler beklendiği gibi ilerlemez.

 

Gülfidan, Muğla'ya yerleşen Mustafa Ali'yi geri getirtmek için Şükrü ve Hüseyin'in de yardımıyla hasta numarası yapar. Sahte doktor ve sahte hastane odası ayarlanır. Mustafa Ali, telaş içinde annesinin yanına gelir ve birbirinden komik sahneler yaşanır.

 

Bir anda çıkıp gelen Alex, Havuç ve tayfasını heyecanlandırır. Alex'in kalacak yere ihtiyacı olması Havuç'ların hayallerini süslemeye başlar. Ancak Alex kendine sürpriz bir ev arkadaşı bulur.


Red Hill Kasabası "Red Hill"


Yönetmen : Patrick Hughes
Oyuncular: Ryan Kwanten, Steve Bisley, Tom E. Lewis, Claire van der Boom
Kanal : TRT1
Saat : 23:45
KONUSU :
Şehirden kaçıp hamile karısıyla küçük bir kasabaya taşınan genç ve dürüst bir polis, daha ilk günden kendini bir kâbusun içinde bulur. Komşu kasabanın hapishanesinden kaçmış bir seri katil, intikam için geri dönmüştür.


Öfke

Yönetmen : Prachya Pinkaew
Oyuncular: Jeeja Yanin, Hiroshi Abe
Kanal : KanalTürk
Saat : 19:50
KONUSU :
Zen, otistik bir kızdır. İzlediği filmler ve evlerinin bir dövüş sanatları okulunun yanında bulunması sebebiyle, yıllar içinde usta bir dövüşçüye dönüşmüştür. Bu yeteneğini panayırlarda gösteriler yapıp para kazanmak için kullanan Zen'in bilmediği bir gerçek vardır. Annesinin, gençliğinde mafya ile bir bağlantısı olmuştur. Karanlık geçmişleri yeniden karşılarına çıkarken, genç kız kendinden kat kat güçlü düşmanlarla mücadelesine başlar.


Adalet Avcıları "Hunt for Justice"


Yönetmen : Charles Biname
Oyuncular: Wendy Crewson, John Corbett, Stipe Erceg, William Hurt, Michael Murphy
Kanal : tv8
Saat : 21:00
KONUSU :
Savaş suçlularının yakalanıp adalete teslim edilmesi için eski Yugoslavya'da verilen mücadele anlatılıyor.

1996 yılında, Lahey'deki Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi'ne Başsavcı olarak atanan Louise Arbour, özellikle üç kişinin peşine düşer. Bu kişilerden ikisi iki ana kampın komutanları, üçüncü kişi ise Arbour'ın Lahey'e gelmesi sırasında Başkanlık koltuğunda oturmakta olan 'Sırp Kasabı' lakaplı Slobodan Miloseviç'dir. Eski generallere ve bürokrasiye karşı mücadele eden Arbour, Müslüman çevirmeni Pasko Odsak, yasal konularda uzman yardımcıları ve İngiliz yüzbaşı John Tenner'in beklenmedik yardımıyla ve aylarca süren tanıklıklardan sonra iki komutanı mahkeme önüne çıkartmayı başarır. Fakat iki adam da ölünce bütün gayretler boşa gider. Bunun üzerine Arbour, büyük bir adım atar ve Başkan Miloseviç'i adalet önüne çıkartmak için girişimde bulunur.


Mumya Dönüyor "The Mummy Returns"


Yönetmen : Stephen Sommers
Oyuncular: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah
Kanal : atv
Saat : 00:20
KONUSU :
Yıl 1935... Mumya'nın geri dönerek dehşet saçmasının ardından on yıl geçmiştir. Rick O'Connell, Evelyn ile evlenmiştir. Fakat Imhotep'in mumyalanmış bedeni Londra'da bir müzeye nakledilince, lanetli efsane bir kez daha dehşet saçmaya başlar. İşin kötüsü, Imhotep'inkinden daha güçlü bir ruh da devrededir bu kez... İki gizemli varlığın çarpışmasına sahne olan dünyanın kaderi bir kez daha O'Connell'ların elindedir.
 

Babasının Kızı "Jersey Girl"


Yönetmen : Kevin Smith
Oyuncular: Ben Affleck, Liv Tyler, Matt Damon, Jeniffer Lopez
Kanal : Kanal D
Saat : 01:00
KONUSU :
Ollie, işine fazla düşkün, ağzı iyi laf yapan ve gazetecileri istediği gibi yönlendiren bir yöneticidir. Kızı Gertie, çok sevimli ve yaşına göre fazlasıyla olgun bir kızdır. Tıpkı annesi gibi zeki, gerçekçi ve Sweeney Todd müzikalinin hayranıdır. Ancak her ne kadar Gertie babasının olgunluğuna erişse de o hâlâ Ollie'nin küçük kızıdır.
 

Inter-Trabzonspor mücadelesi


Inter - Trabzonspor


Kanal : Star TV
Saat : 21:45

Trabzonspor 27 yıl sonra aynı gün Inter'le karşılaşıyor. Karadeniz Fırtınası Guiseppe Meazza'da İtalyan devine kafa tutuyor. Henrique'li, Colman'lı, Halil'li Trabzonspor, Sneijder'li, Cambiasso'lu Inter'le karşı karşıya geliyor. Inter -Trabzonspor karşılaşması İlker Yasin'in anlatımı ve Erman Toroğlu'nun eşsiz yorumları ile ekrana geliyor.