07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Karşıya mı Geçelim?”
“Karşıya mı Geçelim?”

“Karşıya mı Geçelim?”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Balıkesir’de partilileriyle bir araya geldi. Zaman Gazetesi’ne kayyum atanmasını değerlendiren Perincek,” Erdoğan geldi diye karşıya mı geçelim?”dedi.

İşte Perinçek’in Zaman Gazetesine kayyum atanmasına ilişkin açıklamasından başlıklar;

“Bu Bir Basın Özgürlüğü Meselesi Değil”

-Bu bir basın özgürlüğü meselesi değil, bu bir vatan ve Cumhuriyet meselesidir. Bu örgüt, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en yetenekli, birikimli, Atatürkçü, vatana bağlı komutanlarını hapse attıracak bir güce sahipse ve uygulamada ABD’nin Türkiye’yi bölme siyasetinde bir anlam kazanıyorsa, bu örgütün ne kadar tehlikeli olduğu konusunda bir değerlendirme yapabiliriz.

“Erdoğan buraya geldi diye biz krşı tarafa mı geçelim”

-Biz Türkiye’de Fethullah Gülen örgütüne karşı mücadelenin 40 yıldır esas sahibiyiz. Bu nedenle zamanında Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan’la bize karşı tertipler kurdular. Orada Erdoğan’ın da sorumlulukları var. Biz Türkiye’nin sorununun çözümüne sahip çıkıyoruz. Yoksa Tayyip Erdoğan’ı desteklemiyoruz. Bu işin sahibi biziz, Tayyip Erdoğan bizim dediğimiz yere geldi. Biz 40 yıldır ‘Bu Fethullah Gülen Terör Örgütü Türkiye’ye zararlıdır, bu ABD’nin kontrolünde olan bir örgüttür, cumhuriyet yıkıcısıdır, vatan bölücüsüdür’ diyoruz. Şimdi bu söylediklerimiz kabul gördü. Tayyip Erdoğan buraya geldi diye biz karşı tarafa mı geçelim?