07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » ‘İtibar’dan Tasarruf Etmedi!
‘İtibar’dan Tasarruf Etmedi!

‘İtibar’dan Tasarruf Etmedi!

Antalya’da yapılacak olan G-20 liderler zirvesi için Türkiye’ye gelecek olan Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz, 18 günlüğüne Otel kapattı. 1000 kişilik heyetiyle otelde konaklayacak olan Suudi Kral toplamda 18 milyon dolar ödeyecek.Otel 18 gün boyunca diğer müşterilere kapalı olacak

otel

Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdülaziz, zirveden birkaç gün önce otele giriş yapacak ve zirve bittikten günler sonra ülkesine dönecek. Bu nedenle Mardan Palace 18 gün boyunca diğer müşterilere kapatılacak ve sadece Suudi Arabistan Kralı Salman ve beraberindeki heyet otelde konaklayacak.
Fransa’da tepki görmüştü
Geçen yaz Suudi Arabistan Kralı Salman’ın mahiyetindeki 700 kişiyle tatil yaptığı Fransa’nın Cote d’Azur bölgesinde yoğun güvenlik önlemleri alınmış, Kral’ın bulunduğu bölgedeki bir plaj da halka kapatılmıştı. Plajın güvenlik gerekçesiyle kamuya kapatılması Fransızların yoğun tepkisine yol açmış, internet üzerinden başlatılan ve 100 bin kişinin destek verdiği imza kampanyasında, girişi yasaklanan plajın kamu malı olduğu vurgulanarak herkes için açık tutulması istenmişti.

Emine Erdoğan’ın Brüksel’de alışveriş için kapattığı lüks mağazalar çok konuşulmuştu

emine-erdogan-bruksel

Türkiye Cumhurbaşkanı’nın eşi Emine Erdoğan,Brüksel’de Louise caddesindeki mağazaları kendi alışverişi için 1 saat kapatmış, dükkanlara yaklaşık bir saat boyunca Emine Erdoğan’ın korumaları tarafından diğer müşterilerin girmelerine izin verilmemişti.