07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Saray’a Yaranma Yarışı Kavgaya Döndü
Saray’a Yaranma Yarışı Kavgaya Döndü

Saray’a Yaranma Yarışı Kavgaya Döndü

Hatay sınır karakoluna davet gelmediği için gidemedim diyen şarkıcı Demet Akalın’a el hareketiyle hakaret eden İbrahim Tatlıses’e yanıt geldi.

Saray’a Yaranma Yarışı Kavgaya Döndü

Geçtiğimiz günlerde Hatay’da Mehmetçik’i ziyaret eden ünlü isimler arasında yer almayan isimlerden Demet Akalın, sitemini sosyal medya hesabından dile getirmişti.
‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlanan Demet Akalın, “Beni arayan kimse olmadı. Hadi arayıp ulaşamadınız. Kocama ulaşsaydınız. Benim bütün işlerimle o ilgileniyor. Bu konuyla alakalı bana ulaşan olmadı” açıklamasında bulunmuştu.

“Yusuf yusuftan gelemedi kimse”

Mehmetçik’e ziyarete giden ve orada yaylalar türküsünü söyleyen İbrahim Tatlıses’e gazeteciler Demet Akalın’ın sitemini hatırlatınca “Herkese davetiye gitmiş. ‘yusuf yusuf’tan gelemedi kimse (El hareketi yaparak)” diye hakaret ederek yanıt verdi.

Demet Akalın: Kardeşim askere gidiyor!! Sizde yollayın çocuklarınızı vatan borcudur

Demet Akalın ise Tatlıses’in ‘Yusuf yufuf’ hareketiyle yaptığı açıklamaya Instagram hesabından yanıt vererek sert tepki gösterdi. Akalın yaptığı paylaşımda “Ne davet edildim ne çağrıldım! Ama sizi terbiyeye davet ediyorum!! Yakışıksız!! Yazık!!!!Allaha şükür çoğu adamdan daha delikanlıyım kardeşim askere gidiyor!! Sizde yollayın cocuklarınızı vatan borcudur!!!” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte Hatay’da bulunan sınır birliklerini ziyaret eden sanatçılardan biri olan İbrahim Tatlıses, kendisine yönelik olarak “Çocuklarınızı askere gönderin” diyen Demet Akalın’a yanıt verdi. “Lafım size değildi Demet Hanım” diyen Tatlıses, “Soru içinde isminizi duymadım bile. Lafı kime dediğimi bilen bilir” ifadesini kullandı.

Tatlıses, sözlerine şöyle devam etti:

“Mevzu vatan aşkı ise, benim oğlum Ahmed, askerliğini uzun dönem olarak Sarıkamış’ta yaptı, başarısından ötürü de 3 tane madalya aldı! O dönem Reha Muhtar ile Ana Haber’de bile çıktı, arşivleri araştırın bulun”