07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Niye Sapıklara Teslim Ediyorsunuz Çocuklarımızı?”
“Niye Sapıklara Teslim Ediyorsunuz Çocuklarımızı?”

“Niye Sapıklara Teslim Ediyorsunuz Çocuklarımızı?”

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Karaman’da Ensar ve KAİMDER evlerinde yaşanan çocuk tecavüzlerine önemli bir yer ayırdı. Hükümeti ve bürokratları çocukları değil, vakıfları savunmakla suçladı: Vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor
İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından Karaman ile ilgili bölüm;

 

“Niye sapıklara teslim ediyorsunuz çocuklarımızı?”

 

– Karaman’dan sonra Türkiye’nin dört bir yanında olaylar patladı. Bunlar sabah akşam müslümanlıktan din imandan bahsediyorlardı. Bu çocukları bu yoz kültüre siz nasıl teslim ettiniz? Vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Bu çocuklar yasa dışı burada nasıl kaldı?

– Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor. Bu işlerin baş sorumlusu Milli Eğitim Bakanı niye konuşmuyor?

– Niye sapıklara teslim ediyorsunuz çocuklarımızı. İtibar sahibi olmak yüksek ahlak sahibi olmakla başlar. Adalet duygularını içinde hissetmekle başlar. Ben büyük saraylarda oturuyorum benim itibarım yüksektir hiç olmaz. İtibar parayla pulla satın alınabilecek şey değildir..