07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Çekin O Ellerinizi Çocukların Üzerinden !

Çekin O Ellerinizi Çocukların Üzerinden !

Karaman’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çcuk Bayramı kutlamalarına Ensar Vakfı ve KAİMDER’de yaşanan çocuk istismarının üzerini örmeye çalışan Vali Murat Koca da katıldı. Vali Koca törende çocuklarla birlikte objektiflere bir de poz verdi.

Karaman’daki kutlamalara Vali Murat Koca ile diğer devlet erkanı katılırken, vali Murat Koca ile birlikte çocuk istismarcısı Muharrem Büyüktürk’ün suç ortağı Milli Eğitim müdürü Asım Sultanoğlu katılmadı.

Karaman’da Ensar Vakfı ve KAİMDER’e ait ev yok diyerek çocuk istismarının üzerini örtmeye çalışan Vali Murat Koca çocuklarla birlikte objektiflere böyle poz verdi.

Untitled-1

Suç ortağı Milli Eğitim Müdürü de çocuklarla fotoğrafını yayınlayıp 23 Nisan’ı kutladı 

Mahkemeye gönderdiği resmi müzekkere yazısında “Karaman’da Ensar ve KAİMDER”e ait ev ya da yurt yoktur” diyerek çocuklara yönelik cinsel istismarın üzerini örtmeye çalışan ve Ensar Vakfı ile KAİMDER’i kollamaya çalışan Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu kutlama törenlerine katılmadı. Ancak çocuklarla birlikte çektirdiği bir fotoğrafı göndererek 23 Nisan çocuk bayramını kutladı.

Untitled-3

Resmi müzekkere yazısına “Karaman’da Ensar ve KAİMDER ev ya da yurtları yoktur” diye cevap veren milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun tecavüzcü Muharrem Büyüktürk’ün çocuklarla birlikte kaldığı o eve gittiği de fotoğraflarla belgelenmişti.

mudur