02 Temmuz 2024 Salı
Ana sayfa » Teröristler Belediyeye Şikayet Edilmiş
Teröristler Belediyeye Şikayet Edilmiş

Teröristler Belediyeye Şikayet Edilmiş

Atatürk Havalimanı’ndaki kanlı saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin Fatih Horhor’daki kiraladıkları evlerine komşu kadın konuştu. Yaşlı kadın, Teröristlerin dairesinden kimyasal kokusu geldiğini ve belediye ve muhtarlığa şikayette bulunduğunu, “Biz biliyoruz her şeyi” diyerek kendisini geri yolladıklarını söyledi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan teröristlerin İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Horhor’da kaldığı apartmanın sakinlerinden biri, belediye ve muhtarlığa şikayette bulunduklarını, yetkililerin kendisini “biz biliyoruz” diyerek geri çevirdiğini söyledi. Apartman sakini, teröristlerin dairesinden bir kimyasal kokusu geldiğini de anlattı.

2 ay önce kiraladılar

Yaklaşık 2 ay önce peşin kira vererek Ardıç Apartmanı’na taşınan teröristler, dairenin camlarını güneşlikle kapattı. Oturdukları süre boyunca da güneşlikleri hiç açmadılar. Dairenin pencereleri de açılmadığı için havalandırmayı daireye bağlı klima ile yaptılar.

32

“Teröristlerin ilk işi eve demir kapı yaptırmak oldu”

Teröristlerin oturdukları dairenin çift kapılı olması dikkat çekti. Normal kapının üzerine bir de demir kapı yapılmıştı.

33

“Neyin üzerinde oturuyormuşum ben”

Adını vermek istemeyen ve 41 yıldır aynı apartmanda oturan yaşlı kadın şaşkınlığını saklayamadı. Alt dairesinde oturanların bombacı teröristler olduğunu öğrenen yaşlı kadın şaşkınlığını, “Neyin üzerinde oturuyormuşum ben” diye dile getirdi.

İşite yaşlı kadının anlattıkları;