07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bir İzmir Mitingi İki Kuyruklu Yalan
Bir İzmir Mitingi İki Kuyruklu Yalan

Bir İzmir Mitingi İki Kuyruklu Yalan

AKP’den milletvekili aday adayı olan şarkıcı İbrahim Tatlıses, AKP’li Cumhurbaşkanı ile İzmir’deki mitinge katıldı. Mitingdeki, İbrahim Tatlıses’in İDO yalanı çok konuşulmuştu. Ancak Tatlıses’ten önce Erdoğan’ın da yalan söylediği ortaya çıktı.

Bir İzmir Mitingi İki Kuyruklu Yalan

4. kez AKP’den milletvekili aday adayı olan şarkıcı İbrahim Tatlıses, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İzmir mitingine katıldı. Erdoğan’ın davetinin ardından sahneye çıkan Tatlıses, “İdo 2 aylık olmuştu, Erdoğan o zaman belediye başkanıydı. ‘Başkanım bizim evimizin oraya doğalgaz gelmedi, İdo üşüyor’ dedim. Kapattı, 10 dakika sonra döndü ‘yokmuş ama ama ben kendimden vereceğim’ dedi, 2 ay sonra doğalgaz bağlandı ve İdo üşümekten kurtuldu” diyerek anısını anlattı.

TARİHLER UYUŞMUYOR

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, 15 Şubat 1992 doğumlu. Oysa ki Erdoğan, 27 Mart 1994 yılında İBB Başkanlığı görevine başlamıştı. Tatlıses’in anısı kafaları karıştırdı.

ERDOĞAN DA KONUŞMASINDA YALAN SÖYLEDİ

Tatlıses’in Erdoğan’lı anısının tarihlerle yalanlanmasının ardından Erdoğan’ın da konuşmasında yalan söylediği ortaya çıktı. Erdoğan mitingde, “İzmir’de doğru dürüst havalimanı yoktu, biz geldik Adnan Menderes Hava limanını yaptık” dedi.

HAVALİMANI 1987’DE AÇILDI

Adnan Menderes Havalimanı 1987’de Özal/Anap tarafından açıldı.